Acil Bakar Mısınız

Mslna01
Mslna01

9711 Puan

Biz ailecek hastayız,kedimi yanımıza almıyoruz ona da bulaşır diye, diğer odalar soğuk,kedimizi yanımıza alsak ona da bulaşır mı?

4 CEVAP

cemregrande
cemregrande

807

İnsan gribi veya soğuk algınlığı kedilere geçmez, kedinizle birlikte durabilirsiniz bir sıkıntı yaşanacağını düşünmüyorum, ama yinede ortalığa öksürüp hapşurmayın.

Minigimmm
Minigimmm

11838

biz korona olduğumuzda hekimine sormuştuk, kedilerin hastalıkları size sizin hastalıklarınız kedilere geçmez demişti. geçen 2 hafta önce evden 3 kişi hastalandik çok kötü bir şekilde 1+1 evin içinde kedimle birlikteydik ve herhangi bir durum olmadı olsaydı kesin onada geçerdi, kendinizden ayrı odada tutmayın, elinizi yuzunuzu sabunla güzelce gün içinde mutlaka sık sık yıkayın bu aralar öpmemeye çalışın bir şey olmaz inşallah

Mslna01
Mslna01

9711

Teşekkür ederim yok mendillere öksürük hapşırıyoruz

aslihan_e
aslihan_e

128423

Domuz gribi ve Korona geçebiliyor. Domuz gribi daha çok etkiliyor. Biz ailecek hastayken evdeki tüm kedilerimiz aynı belirtilerle hastalandı ama her kedi kapacak diye bir şey yok, belki sizinki kapmaz. Ben çok ağır geçirdiğim için fazla virüs yaymış olmalıyım. Kedilerim kucağımdan inmedikleri, gece yanımda üstümde uyudukları için de fazla bulaştı. Araştırabilirsiniz, domuz gribi kedilere geçiyor. Kendi kafamdan sallamıyorum.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 139 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81025 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR