Kedi Bağısıklıgı

azraaaa
azraaaa

741 Puan

kedimin bagısıklıgı düstügü icin hapsırmaua başladı 1 haftadır hayvan hapsırmaktan cok kötü oldu veteriner bagısıklık yükseltmek icin ilac aldim ve combidex diye damla kullanmaya basladım. ama kedimin gözleri de akmaya basladı ekstra bir sey yapmam gerekir mi iuilesmesi icin

3 CEVAP

marizort
marizort

1114

veterineriniz hangi testleri yapti? bagisikligi dustugu icin her turlu hastaliga acik olabilir su an. veterinerinizi arayarak ya da mesaj atarak gozlerinin akmaya basladigini yazin. daha baska semptomlar gorurseniz onlarinda yazin. o sizi cagiracaktir muhtemelen.

Fishcracker
Fishcracker

261

Öncelikle geçmiş olsun umarım kediniz bir an önce iyileşir. Kedinizin bağışıklık düşüklüğünün sebebini bulmak durumunun düzelmesinde önemli bir rol oynamaktadır. Şayet kediniz ev ve dışarısı arasında gezebiliyorsa tedavi sürecinde evde tutmanızı tavsiye ederim. Bunun haricinde beslenme de oldukça önemli. Şu an kullandığınız mamayı veya kendinizin gereksinimlerini bilmiyorum lakin iyi bir mama sağlığına kavuşmasında süreci hızlandıracaktır. Bu sebeple premium mamalara veya sadece veterinerlerde satılan özel mamalara geçebilirsiniz. Bunun haricinde evde hazırlayacağınız basit tariflerde dostunuza faydalı olacaktır. Örneğin kabak, patates ve tavuk göğüsü haşlaması gibi. Bunun haricinde göz akıntılarını silmek adına antiseptik solüsyon alabilir veya aktardan temin edebileceğiniz top kekiği kaynatıp süzdükten sonra antiseptik solüsyon olarak kullanabilirsiniz. Geçmiş olsun.

Ahudr
Ahudr

12240

Bagısıklıktan ziyade evde bir madde alerji yapmis olabilir mi yeni bir kum yeni bir ev deterjani vs kedinin temas edebilecegi yeni alinan herhangi bir sey ?

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 173 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 86.990 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR