Hamile Mi Hasta Mı?

Suzimuu
Suzimuu

681 Puan

Kedimin yaklaşık bir aydır karnı bayağı büyüdü. Memeleride aşırı irileşti geldiğinde hiç yokken şuan bayağı belirgin halde ve önceleri çok oyuncu bir kediyken şimdi sadece uyuyor. Acaba hamile mi yoksa hasta mı fikirleriniz neler. Fotoğraflar da karnını ve göğüslerini attım. Bilgi verirseniz sevinirim.


29 CEVAP

kedilimadam
kedilimadam

114398

Büyük ihtimalle hamile kediniz.Dışarı çıkan bir kedi mi?Hamile kalıp kalmadığından haberiniz yok muydu?

Suzimuu
Suzimuu

681

bunun eleştireye gelememek ile alakası yok. açıkça sizde bir kediyi dışarı bırakıyorum diye bakımsız muamelesi yapıyorsunuz. tabi kısırlaştıracağım o kadar uzun paragraftan çıkara çıkra sadece bunları çıkardığınız için siz mükemmelsiniz. görüşlere her zaman açığım o kadar kapalı biri olsaydım bu mecra da olmazdım. ayrıca ben hastaık bulaşmaz diye de bir şey söylemedim olabiletisi olan bir durum ama çevrem de o kadar bitap ve hasta olan bir kedi yok ayrıca kedim de çıkıp dağ bayır dolaşmıyor zaten yanlış anlaşıldıysam özür dilerim tekrar teşekkürler.

kedilimadam
kedilimadam

114398

Meme uçlarının belirginliği ve aşırı uyku hali hamileliğe işaret ediyor.İştahında bir artış gözlediniz mi?

kedilimadam
kedilimadam

114398

Birlikte uyumayı çok severler.Ama bahsettiğim doğum yapabileceği bir kutu.Büyük bir mukavva kutuya girip çıkabileceği büyüklükte bir kapı açıp içine eski bir yastık ya da yumuşak bir battaniye koyarak bir doğum kutusu hazırlarsanız iyi olur.

septikbaykus
septikbaykus

17255

İstanbuldaysanız yavru kedi maması getiriyim size yakınlardaysanız

zuhall
zuhall

10265

@suzimuu
Eger emzirdikten sonra kisirlastirmayi dusunuyorsaniz bu surecte sokaga birakmayin. Cunku en az 2 ay emzirmesi saglikli ve bu donem bitmeden yeniden ciftlesebiliyorlar.
Ben disari birakilarak kedi bakilmasina normal olarak bakiyorum, eger kisi risklerin bilincindeyse kendi tercihine kalmis. Ama tabi kisirlastirilmasi gerek cunku her yavrulari oldugunda o kadar kediyi eve almak kimse istemiyor. Onun disinda bahcede kedi bakmaktan bi farki yok yani evini aciyorsun,sicak yuva sagliyorsun ve besinini temin ediyorsun.

Bilgos
Bilgos

12248

kedinize hayırlı olsun şimdiden. sokaktaki bir kedi ile çiftleşti ise siz yinede yavruların salığı için veterinere kontrole götürün hem belki veteriner size tavsiye verebilir.kediniz yavruları doğurmaya hazır olduğunu görünce kedinizi temiz,kuru bir yere koyun ve bence videosunu çekin yavruların çünkü bir gün belki o anları özleyip bakarsınız.ve ekstra bilgi vereyim:yavru kediler doğduktan sonra yaklaşık 10 gün sonra gözlerini açar 2 hafta sonra yürümeyi öğrenir :)

Suzimuu
Suzimuu

681

ya gerçekten mi verdiğiniz bilgiler için çook teşekkür ederim gerçekten harikasınız :)) evet video çekme olayı çok aklıma yattı kesinlikle çekeceğim.

Suzimuu
Suzimuu

681

En baştan yaşadığınız olayı anlatsaydiniz bu denli bir cevap yazmazdım. Tabi insan yaşamadan bilmiyor. Tavsiyeleriniz icon teşekkür ederim daha dikkatli olacağım.

Suzimuu
Suzimuu

681

Evet dışarı çıkan bir kedi. Nasıl anlayacağımı bilmiyordum. Veya nasıl anlayabilirim. Eğer bilginiz varsa sevinirim. Ve cevabınız için teşekkür ederim :)

Suzimuu
Suzimuu

681

evet durmadan yemek yemek istiyor.

kedilimadam
kedilimadam

114398

Dediğim gibi çok çok yüksek olasılıkla kızınız hamile:) Siz suyunu bol bol tazelemeyi, özellikle yavru kedi maması ile beslemeyi ihmal etmeyin bu süreçte.

Suzimuu
Suzimuu

681

peki bilgilendirmeleriniz için teşekkür ederim. Ortalama ne kadar süre içinde doğum yapar peki biliyor musunuz.

kedilimadam
kedilimadam

114398

Onu ne zaman hamile kaldığını bilmeden söylemek çok zor.Ancak döllenmenin gerçekleşmesinden sonraki 60. günden itibaren doğum beklenir.

Suzimuu
Suzimuu

681

peki teşekkür ederim :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1660 Görüntüleme
  • 29 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81957 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR