Kedim Güneş Çok Fazla Tüy Döküyor.kucağıma Bile Alamıyorum Temas Ettiğimiz An Heryerime Tüy Oluyor

Kedim Güneş çok fazla tüy döküyor.Kucağıma bile alamıyorum temas ettiğimiz An heryerime tüyleri dökülüyor Kedimi sevemez hale geldim sebebi ve çözümü ne olabilir Tüyleri elektrik çarpmış gibi oluyor.

2 CEVAP

KimJeongguk
KimJeongguk

122148

Sebebi ; Kalitesiz mama, sık mama değişikliği, ortam değişikliği, eve yeni birinin veya yeni bir hayvanın gelmesi, onu korkutan yüksek sesler, stres, mevsim geçişi, deri hastalıkları ve diğer hastalıklar, psikolojik nedenler, mutsuzluk, Yolculuk, yaşadığı ortamdaki eşyaların yer değiştirmesi veya komple değişmesi vb. kısacası her şey olabilir. Çözümü ise biotin takviyesi yapabilir, kaliteli mama kullanabilir, düzenli olarak tarayabilir, su içimini arttırabilir ve onun mutluluğunu tamamen ön planda tutabilirsiniz.
Tüy dökümü asla tamamen kesilmez ama en azından azaltabilirsiniz.

Ipekse
Ipekse

677

mama vb ile de alakası olabilir ama şunuda unutmayın mevsim geçişinde hayvanlar tüy değiştirir yaza gireceğimiz için şimdi kışlık tüylerini dökecek tarayarak vb ona destek olabilirsiniz

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap