Çok Acil

eylem97
eylem97

2821 Puan

Arkadaşlar köpeğim şarj kablomun ucunu koparmıştı ama bugün dışkısında ya da kusmuk mu anlayamadığım şeyde kabloyu da biraz yemiş parçaları vardı sizce vücudundan atmaya başlamış mı ne yapmalıyım?? Dün de bu yüzden ishal olmuş meğer hiç anlamadık bugün ortaya çıktı

3 CEVAP

Elifoo
Elifoo

10743

Veterinerler genelde ultrason cekiyorlar gerisi kalmis mi diye. Eger malt kullaniyorsaniz (kopekler icin de vardir herhalde malt) atmaya yardimci olacaktir. Bizimki ne kadar dikkat edersem edeyim surekli yabanci seyler yiyor ve malt sayesinde hepsini atiyor disari. Bir sey olmaz insallah korkmayin. Eger iciniz rahat edecekse veterinerinizi arayip sorabilirsiniz :)

eylem97
eylem97

2821

Çok korktum önce iç parazit sandım kurt gibi görünce meğer kabloymuş ama çok kısa bi kabloydu daha fazla yemiş olsa da çıkartır değil mi dışkısını mı takip etmeliyim yoksa yine de tehlikeli bir durum mu? :)

Elifoo
Elifoo

10743

Eger onu cikardiysa digerini de cikarir diye dusunuyorum, dediginiz gibi diskisini takip edin. Bi de kemirdigi kablodan ne kadar eksilmis onu bilirseniz icerde ne kadar kaldigini anlayabilirsiniz :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 575 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80620 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR