Kedim Yüzümü Isırdı

mei
mei

4603 Puan

Oyun oynarken cok yorulmustu hafif uyuklar gibiydi. Ben de oyunu bitirip koltuga kafami koydum. Ilk yuzumu kokladi sonra yaladi. Biraz gectikten sonra bir anda yaladigi yerleri sertce isirmaya basladi. Asla birakmadi. Yuzumu koklayip koklayip yaladigi yerleri sertce isirdi ve o an hicbir sey yapamadim. Ssshh dedigimde birakir normalde ama birakmadi. Ozur niyetli yalamadi bile. Sinirini bozacak bir sey yaptigimi dusunmuyorum. Oyun amacli mi beni yalayip isirdi bilmiyorum. Yuzumu sertce isirmasindan asiri rahatsiz oldum ve korktum acikcasi. Gece boyle bir seye ugrasam sok olurdum. Goz cevreme yapisti cunku. Bunu nasil onlerim?

2 CEVAP

aslihan_e
aslihan_e

128583

Önce kısır değilse kısırlaştırmak gerekli. Benimki de eskiden çok ısırırdı yüzümü. Öyle ısırınca parmağınızı kenardan ağzına sokup elinizle çenesini açarak çıkarın derinizi. Yoksa bazen kafasına vursanız bile bırakmazlar, çektirince de dişi keser. Benimki şimdi bazen çok ufak ısırık atıyor ama asla eskisi gibi değil. Onu önleyecek bir şey yok, kısır değilse kısırlaştırmak gerek, kısırsa üzerinden bayağı zaman geçip hormonlarının oturması gerekebiliyor. Ona rağmen yaparsa engel olamazsınız. Sadece yüzünüze yaklaşmasına izin vermeyeceksiniz. Öpmek falan da olmayacak. Benimki bazen öpersem intikam alır. Benimkiler ya sinirli olur ısırır ya sevmek için. Kısır dişi kedim sevdiği için çenemi tutar bırakmaz. Sizinki oyun amaçlı da yapmış olabilir, kardeşleri yatarken gelip yalayıp oyuna katılsın diye kardeşlerinin gırtlağını ısırıp yapışırlar öyle, maksat biraz kavgalı oyun olsun. Gece gelip gırtlağınızı da ısırmaz herhalde, şimdi ben böyle söyledim diye trajikomik olurdu yapması, aklı yerindeyse yapmaz. :) Gece suratınızı kapacağını sanmıyorum. Yine de yüzünüze yakın yerde uyutmayın kısır değilse. Benim kısır olmayan genç oğlanlar uyurken birden diğer kedilerimin derisinden yakalıyor bıraktırmak çok zor oluyor. Sizinki başka kedi bulamayınca sizde uyguluyor olabilir. Bana hiç çiftleşme hareketi olarak yapılmadığı için emin olamıyorum kedinizin neden yaptığından. Bizde başka kediler var çünkü çiftleşme hareketi yapacakları.

aslihan_e
aslihan_e

128583

Kısır değilse kısırlaşınca hem agresiflikleri hem şımarıklıkları azaldığı için ısırma huyları azalıyor. Yani sinirle de yapmış olsa, sevdiği için de yapmış olsa veya çiftleşme güdüsüyle de olsa hepsinde kısırlaştırma etkili.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 158 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 82039 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR