Kedim Çok Mutsuz Sebebi Nedir?

Merhabalar 11 aylık erkek scotish fold kedim var. Kedim son zamanlarda 4 veya 5 gündür yemek yemiyor, tuhaf yerlerde yatıyor, çok mutsuz ve huzursuz. Serumlarla duruyor ayakta... Veterinere götürdük herseyine baktı sağlıkla ilgili birsey yok galiba depresyonda dedi. Kendini yalamıyor ve olduğu yere çöküp yatıyor sadece. Sizce sebebi ne olabilir?

5 CEVAP

Elfffff
Elfffff

5341

Merhaba kediniz soğuk yerlere mi yatmayı tercih ediyor

aslihan_e
aslihan_e

128573

Bence sağlıkla ilgili kesin bir sorunu var ama bulamamışlar. Bazen viral hastalıkları testlerde bulamıyorlar mesela. Adamın birine bilmem kaç kere Korona testi yapılmıştı ama Korona çıkmamıştı, entübe haldeydi, en sonunda pozitif görünmüştü. Belki başka veteriner görüşü alınabilir. 11 aylık kedi neden durduk yere depresyona girsin. Eve yeni kedi alınır onu istemez, oyun arkadaşını kaybeder, bir travma yaşar falan depresyona girer belki. Onda da önce belirli tepkiler verir, şak diye bitkisel hayatta gibi davranmaz. Tuhaf yerlere yatma da hastalık belirtisi. Belki Scottish fold olduğu için eklemleri aşırı derecede ağrıyordur bilemeyiz. Kakası nasıl? Kabız olunca da öyle oluyorlar. Kaka yaptığını görüyor musunuz? Yemiyorsa mutlaka şırınga ile besleyin, suyunu da şırınga ile içirin.

Evet banyoda yatıyor soğuk yerleri tercih ediyor.

Yemek istemiyor hiç ama biz genede bi şekilde yedirmeye calisiyoruz böyle giderse gözümüzün önünde bitirecek ama dediğiniz şırınga yönteminide uygulayacağız teşekkürler..

Elfffff
Elfffff

5341

Ateşi olabilir

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 170 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81957 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR