Kedim Yuzume Bakmiyor

Veranifer
Veranifer

11642 Puan

Arkadaslar bir kedi sahipleneli cok olmadi cok sakin bir kedi zaten cok rahatsiz etmemeye calisiyoruz genelde uyuyor mamasini suyunu iciyir kendini sevdiriyo uyuyor cani istediginde yatagima cikip kendini sevdiriyor ama goz temasi hic kurmuyor yuzume bakmiyor kendini sevdirmeyi seviyor sirtin asagisina inmedikce kafasini opmemden de cok hoslanmiyor ama sevilmeye bayiliyor kediler cok goz temasi kurar denmisti ama bizimki bakmamak icin her seyi yapiyor normal mi acaba sahip gibi asosyalmiyiz ne :)

3 CEVAP

Veranifer
Veranifer

11642

arkadaşlar çok teşekkürler son birkaç gündür bakmıyordu yüzüme biraz da karnımız şişti vet e gittik kabız olmuşuz bi iğne yedik şu an capcanlıyız ve evet ev problemleri bitti çok şükür kedi hastalanınca kediden ölümüne korkan annem ya bu hasta olmasın ben oluyum diye ortalıkta dolaştı babam hangi vet e gidelim diye küçük kardeşimde rahatsız etmemek için sevmeye bile korkuyordu çok teşekkürler önerileriniz için zamanla gerçekten düzeliyormuş

Kediler güvendikleri insanlarla göz teması kurarlar. Henüz yeni sahiplenmişsiniz size tam anlamıyla güvenmek için zamana ihtiyacı var. Sonrasında zaten gözünü size dikip uzun uzun göz teması kuracaktır :)

Gul36
Gul36

113368

Sanıyorum ki evde sorunlarınız vardı, onları hissediyordur ve bu nedenle kendisini henüz %100 güvende ve kendi evinde hissetmiyordur. Daha çok sevgi gösterin, severken sürekli konuşun, ödül mamaları verin, daha fazla oyun oynayın. En önemlisi, biraz zaman verin.


Bu arada daha önce açtığınız konuda nasıl gelişmeler var? Ailenizin davranışları düzeldi mi? Evde durumlar nasıl?

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 4572 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.078 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR