Dreamies Ödül Maması

azesw
azesw

684 Puan

merhaba. benim kedim kısır ve ödül maması çok seviyo. sabahları babam alıştırmış evden çıkmadan bolca ödül maması veriyor. eve gelince de veriyor. ben mamayı sadece ödül için kullanıyorum ve çok az veriyorum ama babam her gün 20 30 tane ödül maması veriyor. artık uyarmaktan bıktım. bu durum sağlıklı mı. lütfen siz de uygun bir dille anlatın yaptığının sağlıksız olduğunu çünkü beni dinlemiyor.

4 CEVAP

HaydutveNazli
HaydutveNazli

12269

kediniz alıştıkça kendi mamasına ilgisi azalacak ilerde önünü alamazsınız . bu sağlıksız beslenme şekli kedinize sağlık problemi size de yüksek bir veteriner faturası yaratabilir. veterinerimiz ödül mamalarının ve yaş mamalarının insanların yediği abur cubura benzediğini hiçbir faydası olmadığını çok fazla zararı olduğunu söylemişti. kediler sürekli isterler ama vermemek gerekir.

azesw
azesw

684

yorumunuz için teşekkür ederim 🙏🏽 kendisine göstereceğim

Mslna01
Mslna01

9783

Ödül maması devamlı ve çok verilmemeli sağlıksız olduğu için ödül maması zaten sizi dinlediğinde yada güzel bir şey olduğunda verilmelidir eğer uyarmanıza rağmen devam ediyorsa mamaları saklayın ve bunu sadece siz bilin babanız bu şekilde veremez

azesw
azesw

684

öneriniz için teşekkürler. gösterince ikna oldu şuan çok çok nadir veriyorum.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 210 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 82072 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR