Sokak Kedileri İçin Mama Önerisi

yusuf2645
yusuf2645

2615 Puan

arkadaşlar fiyat-lezzet açısından sokaktaki canlarım için hangi mamayı önerirsiniz? birilerinin bonnie dana etli mamayı önerdiğini görmüştüm kullanan var mı? tavsiyeleriniz neler?

9 CEVAP

HaydutveNazli
HaydutveNazli

12833

markette satılan mamaları pek tercih etmiyorum, mito, micho, econature, reflex tercih ediyorum genelde. olabildiğince balıklı mamalar alıyorum ama dışardakiler tavuğu daha fazla seviyor.

kang14
kang14

3733

Kesinlikle chedy tavuklu öneriyorum. İçeriği mito,reflex,prochoice econature gibi mamalardan daha temiz ve az da olsa gercek et var içinde.Hem de fiyatı gayet uygun bu içeriğine göre.Bizim burda yemeyen kedi çıkmadı.Yavrular bile yiyor.Bir üst segmenti ise carni life (carni life bu arada daha önce farminaya aitmiş) o yüzden içerik ve paketleri benziyor.Ama N&D mamalardan daha uygun fiyatlı.Chedy den de içeriği bir tık daha iyi tabi.İkisi de aynı işletmeye ait.Mayapetfamily di galiba yanlıs hatırlamıyorsam.

kedibabasi66
kedibabasi66

13837

Bonnie iyiydi bozdular. Memnun olanda var olmayanda çok.
Econature'yi aşırı bozdular. Her paket güzel çıkmıyor.


• Reflex ve Felicia ile besliyorum. Yerde tane bırakmıyorlar.

Kitten13
Kitten13

95

Felicia

Lilibeth
Lilibeth

10507

Mercy

Mslna01
Mslna01

10056

Felicia yada enjoy

kedibabasi66
kedibabasi66

13837

Güncelleme: Felicia bölgesel tüy dökülmesine sebep olabiliyor.
O yüzden şimdi sadece Reflex mama alıyorum.
Mystic yavru mamasıda alıyorum ama reflex kadar iştahlı yemiyorlar. Reflex daha çok tok kalmalarını sağlıyor.

kedibabasi66
kedibabasi66

13837

Mito micho gibi mamalar kalitesiz ayrıca kaç liralık alırsanız alın. 110 TL kargo parası alıyorlar tavsiye etmem.

akbas1
akbas1

877

Bonnie croque reflex

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap