Siz Köpeğinizi Nasıl Gezdiriyorsunuz?

Epey haylaz ve yorulmaz bir Sibirya Kurdu sahibiyim. Bu sebeple günde en az 2-3 saat onu gezdirmem şart gibi bir durum oldu. Ancak insanlar tasmasını kavradığım dostumdan aralarında bir iki metre bile olsa çığlık çığlığa sadece o tarafa iki adım attı diye kaçıp benimle tartışmaya başlayabiliyor. Yaşadığım bölgede köpek parkı da olmamasıyla köpeğimi gezdirip, koşturacağım bir alan nasıl oluşturabilirim?


10 CEVAP

bizim tek problemimiz insanlar. Neden tasmalı, yavru bir hayvandan arada mesafe olmasına rağmen çığlık çığlığa kaçılır ki? Hadi kaçtın dön git yoluna neden benimle uğraşmaya kalkar böylesi?

Derdedermanim
Derdedermanim

14076

Aman başınıza iş alıp tartışmayın tasmayı kendinize yakın tutun oyun için bir ısık atar abartır şikayetçi olur uğraştırırlar siniriniz bozulur.Tartışmayın duymamak en ağır cevaptır,bakmayın bile.

Köpek gezdirmeye karşı olmak mı? Kedi görsem tutamaz mıyım? Gayet tutabiliyorum ve oldukça baskın bir liderlik ile dostumun saygısını sonuna dek kazandım bir kedi gördüğünde oraya odaklanıyor ancak ben müsaade etmediğim müddetçe hiç bir atılım göstermiyor. Ayrıca gezdirilmeyen enerjik bir hayvan evdeki eşyaları parçalamaya, agresifleşmeye başlar. Gördüğünüz ve duyduğunuz vakaların çoğu kedi gibi beslenmeye çalışan şımarık köpeklerin sahiplerinin ellerinden çıkıyor. Her insan kadar hakkı olan bir canlının 'Kedilere saldırır ya' denerek baskılanmaya çalışılması kediseverlik değil sırf işinize gelmediği için köpek düşmanlığı yapmaktır.


Kopeginde yürümeye baya hakki var yurumelide. Çok az bir süreliğine köpek beslemistim sahibi yurtdışına gittiği için . tasmasınin boyunu azaltabilirsiniz. Yada insanların az olduğu alanlarda gezdirebilirsiniz ;)



Ne yazık ki nüfusun yoğun olduğu bir semtte yaşıyorum. Tasmasını insanlar geçerken hep kısa tutarım ancak gün geçmiyor ki yeni bir bağnaz ile karşılaşmayayım. Burada abdestli insanlar var buradan geçmeyin diyenine kadar tartışmışlığım var. Sanırım son çare ya bahçeli ya da daha geniş alan sunabileceğim bir eve taşınıp oğluma arkadaşlık yapacak bir minik sahiplenmek olacaktır. Böylece dışarıda daha az zaman geçirebiliriz. Teşekkürler. :)

aleynapul
aleynapul

2028

bende aynı sorundan muzdaribim yavrumu koşması için salabileceğim hiçbir yer yok ama allahtan insanlar kaçmıyor hatta ilgi gösteriyorlar ama carmen insanlara bile kuyruğu dikip fermamsı bir hareket yapıyor kediler direk av zaten o yuzden bir alan şart :( günde 3 4 kere birer saatlik yürüyüşe çikarıyorum ancak o zaman sakinleşip uyuyor

Dmldsl123
Dmldsl123

2346

Ben hayvan gezdirmeye karşıyım yolda bi köpek kedi görse köpeğinizi turamazsınız

Dmldsl123
Dmldsl123

2346

Tutamazsınız

Selma_
Selma_

4260

Kopeginde yürümeye baya hakki var yurumelide. Çok az bir süreliğine köpek beslemistim sahibi yurtdışına gittiği için . Tasmasınin boyunu azaltabilirsiniz. Yada insanların az olduğu alanlarda gezdirebilirsiniz ;)

aleynapul
aleynapul

2028

İNSANLAR BAZEN GERÇEKTEN ENTERSAN OLUYOR BİR YAVRUDAN KORKMAK ÇOK SAÇMA ISIRSA ZARAR BİLE VEREMEZ Kİ ISIRMASINI ELBETTE ENGELLİYORUZ VE YÜRÜYÜŞE ÇIMASINLAR DİYEN AKRADAŞ ONLARINDA BİR CANI VAR NE DEMEK ONLARIN ÖZGÜRCE DOLAŞMA HAKKINI ELİNDEN ALMAK DEĞİL KÖPEKLER KEDİLER BİLE DOLAŞTIRILMALI ONLARA BİR HAPİS HAYATI SUNARAK ONLARI SEVMİŞ VE YETİŞTİRMİŞ OLMUYORUZ ONLARINDA SOSYALLEŞMEYE VE HAYATIN AKIŞINA AYAK UYDURMAYA HAKKI VAR NASIL BİZ İSTEMEDİĞMİZ İNSANLARDAN UZAK DURUYORSAK KÖPEK SEVMEYENLERDE ABDESTİNİN BOZULACAĞINI DÜŞÜNENLERE UZAK DURABİLİR AYRICA BİR YAVRU KÖPEĞİ KEDİYİ KOVALAMASIN DİYE ZAPTEDEMEYEN KİMSE OLACAĞINI SANMIYORUM İNSANLARA KARŞI VE HAYVANLARA KARŞI SALDIRGAN OLAN TÜM KÖPEKLER YETERİNCE ONLARLA VAKİT GEÇİREMEMİŞ SOSYALLEŞMEMİŞ KÖPEKLERDİR SİZİN GİBİ DÜŞÜNENLER YÜZÜNDEN BU KADAR İNSAN KÖPEKLERDEN KORKUYOR ESEFLE KINIYORUM SİZİ

mcmonic
mcmonic

87

Ayni durumu bende yasiyorum. Ne yazikki insanlarimiz bu meleklere canavar gibi yaklasiyorlar, goruyorlar. Halbuki bilseler bircok insandan temiz ve iyi kalpliler. Tavsiyem tasmanin boyunu biraz daha kisa tutmaniz, ara sokaklari kullanmaniz, ve karsi tarafin sozlerini dinlemeden oradan uzaklasmaniz

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1078 Görüntüleme
  • 10 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81957 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR