Marboflex 10 Mg Kullanmış Olan Var Mı?

EnesTilkici
EnesTilkici

866 Puan

2 yaşındaki kedim calicivirus oldu, veteriner enfeksiyon olma riskine karşı antibiyotiğe başlattı.


Sıkıntı şu bu antibiyotik normal yuvarlak antibiyotik şeklinde değil, küçük kemik şeklinde. Bu yüzden de yutturması çok zor. Nefret ediyor kediler ağızlarında dakikalarca tutup çıkarıyorlar. Önceden verdiği antibiyotikleri yutturmakta böyle zorlanmamıştım. Bunun yerine başka bir antibiyotik kullansak olmaz mı soruma hayır diğerleri bu kadar etkili değil dedi. Sorum şu; veteriner doğru mu söylüyor yoksa bu antibiyotiği satmak pazarlamak için mi değiştirmiyor?

2 CEVAP

Benja
Benja

268

Daha önce bu antibiyotiği ben de kedilerim için kullandım. Yutturmakta zorluk çekince çok sevdiği bir kuru mamanın içine koydum (ödül maması da olur) fark etmeden yedi. İki farklı kedi de denedim bu yöntemi işe yaradı. Bir de hap yutturma aparatıyla da kolayca yutturabilmiştim.

EnesTilkici
EnesTilkici

866

@Benja teşekkürler cevabınız için. Calicivirus olduklarından dolayı iştahları az o yüzden mamanın içinde farkedip mama yemekten daha da fazla soğuyabilirler. Hap yutturma aparatı tavsiyeniz için teşekkürler. Önceden almayı düşünmemiştim ama sık hastalandıklarından artık bir ihtiyaç haline geldi. Aparatı alıp öyle deneyeyim bundan sonra.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 124 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81914 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR