Kedimin Bölgesel Tug Dökülmesi Mevcut.arka Bacaktada Var.yas Masadan Mi Diye 2 3 Ay Oldu Keseli.

Yaref
Yaref

259 Puan

Ancak kepeklenip dökülüyor ufak bölge 15 gün sonra orasi tuglenoyor.mantar olabilir mi.kasinma yok


4 CEVAP

Ramsesin arka sol iç bacağında aynısı var ara sıra dökülür sonra yenisi çıkar ama derisi hep pul pul. Her seferinde doktora götürdüm wodışığı ile bakıldı mantar değil. Özellikle kendini çok yaladığı dönemlerde oluyor ve tüy dökme zamanlarında. Ayrıca tavuklu birşeyler yesin kendini belli ediyor. Sıvı maması tavuklu bazen hergün veriyorum çok seviyor dayanamıyorum o zaman daha çabuk bölgesel dökülme oluyor. Doktor alerjik bir kedi olabilir ve tavuğa alerjisi olabilir ama kesin değil dedi. Belki sizinkinin de herhangi bir şeye alerjisi olabilir.

Yaref
Yaref

259

Evet 1 2 yıl öncede oldu,mantar testi kan testi yapıldı bisey cikmadi,allargenic mama kullandım geçti.hypoallargenic royal canin kullanayım yine diyorum oda yok hiçbir klinikte.

Ahudr
Ahudr

11649

Bu arka bacakta cikan yaralar egzama genellikle soya yada tavuktan olur hangisini veriyorsunuz sizce sebep hangisi olabilir onu kesin bir süre sonra gececek

Ahudr
Ahudr

11649

Pardon tavuk verdiginizde cogaliyormus zaten yazmissiniz biz ilkinde hills hipoalerjenik mama verdik 4 paket yedi gecti sonra proplan somonluya gectik.Ama ne zaman tavuklu biseyler yese yada soyali tekrar cikiyo kesince duruyo alerjik oldugu icin buna care yok cikacak sonra Tekrar gececek :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 121 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81960 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR