Alan Sorunu

BloomSkull
BloomSkull

222 Puan

Yeni bir kedi almayı düşünüyorum fakat geniş bir alana sahip değilim, malum öğrenci evi. Tek bir oda var kediyi besleyebileceğim ve odayı ona göre özelleştirmek istiyorum, ne yapabilirim?

4 CEVAP

aleyn
aleyn

113859

evin küçük olması sorun olmaz ama sürekli tek odada kalacak diğer odalara geçemeyecekse büyüdükçe sıkıntı olabilir, kediler kapalı kapılardan nefret eder sürekli miyavlar siz diğer odadayken yahut evde yokken, çıkmak ister vs..

Bizim evde çok küçük ama daha samimi bir ortam oluyor bence ona yatak falan almana gerek yok zaten koltuklarda falan yatar oyun oynaması için para vermene gerek yok petshoptan almana kendin bir ipin ucuna süs baglayip onu salla oynat,halat alabilirsin o halatı sandalye bacağına kat kat bağlarsan onu tirmalama duvari olarak kullanabilir tuvaleti için eger bahceniz varsa bahceye alistirman iyi olur bizimki tubaleti gelince kapiyi tirmaliyo disariyi istiyo ama eger bahce yoksa bi kutu alip icine kum kyabilirsin

BloomSkull
BloomSkull

222

Diğer odalara gidebilir mi bilmiyorum çünkü dediğim gibi hem öğrenci evi olduğu için fazla dağınık hem de yerde inşaattan kalma birkaç iz var. Fakat dışarı çıkartabilirim. Cevabın için Teşekkürler Aleyn :)

BloomSkull
BloomSkull

222

Açıkçası odanın pencerelerine yatak koymayı düşünüyorum, dışarıyı seyretmesi açısından. Onun dışında yatağa bence de gerek yok. Zaman ayırdığın için teşekkür ederim Zeynep :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 564 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.078 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR