Kedimin Çişini Yaptığı Kısımda Siyah Bir Görüntü Oluşuyor

Benja
Benja

268 Puan

Kedimin çişini yaptığı kısımda fotoğrafta göründüğü üzere koyu, siyahımsı bir görüntü oluşuyor sürekli. Kan olup olmadığını bilmiyorum ama çişinde herhangi bir kan yok gördüğüm kadarıyla. Daha önce belediye veterinere götürmüştüm o da bir sorun görmemişti. Kedisi böyle bir durum yaşayan ve nedenini bilen var mı acaba?


https://hizliresim.com/oqhrp66


5 CEVAP

lwb
lwb

120674

hiç sağlıklı durmuyor malesef acilen özel kliniğe götürmelisiniz, belediye vetlerinin ayrıntılı bir şekilde uğraşçağını düşünmüyorum ki görüntü hiç normal değil.

Hayır hiç normal değil kan olmuş. Ramses de kan işemişti kristalleşme olduğu için ben hiç anlamamıştım. Kedilerde sadece gözle bakarak anlaşılmıyor ben doktora dedim ki kumda kan falan yok. Yani tüyleri bulaşıktı böyle ama tüyleri siyah olduğu için hiç anlaşılmıyordu rengi kumda da renk değişikliği yoktu. Sonra bir idrar örneği aldılar kıpkırmızı.

akbas1
akbas1

807

Normal

suzik
suzik

14

Vete götürdünüz mü? Sizin posttan sonra bizimkini kontrol edeyim dedim. Benim kedimin de vajina kısmında turuncu lekeler var, ama çişini yaptıktan sonra temizlemediği için leke olduğunu düşünüyorum, yine de götüreceğim belki kristalleşmedir.

Cennet29
Cennet29

123894

Belediye veterineri ne anlar. Normal veterinere götürün geç olmadan. Bu görüntü sadece problemli kedilerde oluyo

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 207 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80620 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR