Tedavisini Yaptırdığım Kedi Tekrar Sokağa Dönebilir Mi

Merhaba. 3 aydır ağzında enfeksiyon sebebi ile doku kaybı olan bir miniğin tedavisini yapıyorum. 10 gün veterinerde kaldı. Kalan zamanda da evde bakımına devam ettim ve hala ediyorum. Ortalama 4,5 aylık civarı. Evde ve bahçede baktığım kedilerim var. Tedavisi sonlandığında bahçeye geri koymayı düşünüyorum. Çok sahiplendirme ilanı açtım ama maalesef sahiplenilmedi. Zaman zaman tedavi gereken canları eve alıp tedavisini yapıyorum. Hepsinin evde kalması mümkün değil ki zaten evde biri yarı engelli olmak üzere kedilerim de var. Çok büyük ikilem yaşıyorum. Tekrar bahçe ortamına alıştırabilir miyim sizce. Bu konularda deneyimi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim.

4 CEVAP

Mslna01
Mslna01

9774

Allah razı olsun ara ara kontrol ederseniz tekrarlamış mı diye tabi ki bahçenizde yer verebilirsiniz

kedibabasi66
kedibabasi66

13837

Benim her zaman yaptığım şey. Eğer doku kaybı ağız dışındaysa sarı kantaron yağı (bir iki damla) sürebilirsiniz. Ağız içindeyse klomoks şurup çok iyi gelir. İki ay ev de baktığım kedi tekrar bahçeye uyum sağladı. Bahçe duvarlı bir yerse daha güvenli olur.

Şu an veterinerin önerdiği bir kremi kullanıyorum. Sarı kantoron yağını da deneyeceğim. teşekkür ederim.

Bahçe duvarı yüksek. Hatta ilk etapta oraya alışana kadar çıkmasın diye tırnaklarını kesebilirim diye düşündüm. Sabah ve akşam mama su koyuyorum artı kedi yuvaları da var bahçede.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 150 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 3 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81935 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR