Veterinerimin Royal Canin Kötü Pro Performance Kullan Diye Israrı?

MerliNur
MerliNur

293 Puan

Merhaba arkadaşlar bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim. 2 Yaş erkek British shorthair kedim var 3 aylıktan beri Royal Canin mama kullanıyorum hiç sorun yaşamadım. Bugün veterinere gittiğimde Royal Canin’in içeriği çok kötü bizde Pro Performance var klinik onaylı tek mama vs diye sanki pazarlamacı gibi mama övdü ondan alıp kullanın diye ısrar etti. Ben Rc’nin kötü olduğunu hiç duymadım içeriğini de açıkçası pek anlamadım neye dikkat etmemiz gerektiğini bilmiyorum Ankara’da ki veterinerimiz RC önerdiği için başlamıştım kaliteli olduğunu düşünüyordum aklıma takıldı yanıtlarsanız çok memnun olurum.

8 CEVAP

Mslna01
Mslna01

9680

Belli ki dediğiniz gibi satmak için yapmış her mamada küsur vardır dört dörtlük bir mama tabi k yoktur herhangi bir sorun yoksa kullandığınız mamaya devam ediniz madem içerisine güveniyorsunuz

Mslna01
Mslna01

9680

Ama şöyle söyleyimroyal canin den de daha iyi mamalar mevcuttur tabi ki

songuladali81
songuladali81

103326

9 Şubatta dişi kedimi kısırlaştırdım. Bugün 8 aylık. Operasyon sonrası veterinerim royal canin neutered satiety balance verdi. ;)

songuladali81
songuladali81

103326

Royal Canin çok kaliteli bir mama bence. Biz 40 günlükten itibaren kullanıyoruz. Tüyler çok parlak ve döküm sadece taradığım zaman tarağa gelen. O da çok az.

Cemalchief
Cemalchief

12112

Böyle mama öneren vet genelde ticari amaçlı, ben bu güne kadar vet tavsiyesi ile mama almadım sadece vet serisi onerdi onu almistim onun haricinde siz kesfedin hangisi iyi geliyor hangisi guzel yapiyor kedinizi ve saglikli

theyusra
theyusra

16477

mama konusunda hiçbir zaman tek bir markaya bağımlı kalmak doğru değildir. rotasyon önemli. ama royal canin ve pro performance dan çok daha kaliteli mamalar var.

MerliNur
MerliNur

293

Hangi mama daha iyi acaba söylerseniz çok memnun olurum

MerliNur
MerliNur

293

Veteriner işkillendirdi beni de durduğum yerde çok teşekkür ederim yanıt verdiğiniz için

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 262 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80757 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR