Köpeğimin Karnı Gurulduyor Ve Kusuyor ?

Busegulsenn
Busegulsenn

358 Puan

merhaba. köpeğimin bu sabah karnı gurulduyordu tuvalete çıkarttım küçük tuvaletini yaptı ve sonra ot yemeye başladı. eve geldik. sonrasnda annem tuvalete çıkarttı. bu seferde ot yiyip sarı bi şekilde kusmuş. iç parazitini vermemiştim. acaba parazitmidir ? ve ne yapmam gerek ?

2 CEVAP

MinelG
MinelG

12959

Bence birbirimize karşı sakin cevaplar vermeliyiz.Endişelenip soluğu bazen burada alabiliyoruz :) Kustuğunda parazit olduğunda sanırım onları görebiliyorsunuz.Ya da parazit en basitinden dışkısından çıkar.Evde bakıyorsanız çiğ bir şey yemediği sürece parazit çok fazla olmaz.Ama kusması tehlikeli bir durum devam ederse veterinere götürün.Geçmiş olsun :(

Busegulsenn
Busegulsenn

358

Hani sizde evinizde bi can besliyorsunuz bellki sizde bu durumu yaşamışsınızdır diye sordum efendim. ayrıca düzgünce sorulan bir soruyu düzgünce insancada cevaplanabilir. bence siz önce buralarda baba kesilceğinize barınaktan o istedğiniz cocker spaniel ırk olan cana bakmak yerine sevgiye muthaç o kadar can var onlara bi bakın derim. aklınıza güzel düşünceler içinize merhamet dilinize saygı dilerim.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 4225 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80620 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR