Ev Yapımı Bitkisel Parazit İlaçları İle İlgili Gòzlemleriniz?

pistan32
pistan32

107013 Puan

Feronia'nin verdiği iç ve dış parazit için olan bitkisel tarifleri çoğunuz biliyorsunuzdur.Titizce araştırılıp oluşturulmuş bir tarif.Feroni ya teşekkürler burdan.:) Sanki yarışmadayım.:D Neyse kendi yaşantımda olduğu gibi kedimin yaşantısınada doğal olan şeyler tercihim.Tarife güveniyorum ama birkaç "acabam" var.Size sorum bu bitkisel parazit ilaçlarını rutin haline getiripte memnun kalan parazit sorunu yaşamayan varmı?Tarif ne zamandır gündemde bilmiyorum.Belki kesin bir sonuca varacak kadar uzun bir süre kullanmamıssınızdır.Ama yinede fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.Umarım olumlu yanıtlar çoğunlukta olur.Kendi kedilerime uygılayacağım gibi sokak kedilerinede uygulayıp biraz olsun parazitlerden kurtulup rahat etmelerini sağlarım belki.

4 CEVAP

aysegunerr
aysegunerr

114944

İç parazit için bir kaç yerde de okumuştum sarımsak ve hindistan cevizi yağı kullanıp sorun yaşamayanlar vardı. Sarımsağı ayda bir hindistan cevizi yağını haftada bir kullanıyorlar. Ben de Feronia nın tarifinden önce doğal katı hindistan cevizi yağını haftada bir yaş mamalarıyla karıştırıp veriyordum. Fenoria nın tarifini kullanıyorum iki aydır. Hep tuvaletlerine bakıyorum parazit vs. görmedim. Bir kedimde ağız kokusu vardı, bir süre sonra gitti ağız kokusu iç parazitten miydi bu tarif sayesinde mi gitti emin değilim. 2 aydır sorun yaşamadık, umarım böyle devam eder ve sorun çıkmaz.


Dış parazit için de internette bir çok yazı var. Papatya çayı, biberiye yağı vs. Naturalis Adrayms in dış parazit spreyinin içeriğinde lavanta yağı, karanfil yağı, limon yağı ve neem yağı var. Hindistan cevizi yağı içinde hem iç hem dış parazit olarak kullanılabilir yazmışlar.


Ben dış parazit için Feronia nın tarifini ayda bir kullanıyorum. Önce spreyi tüm vücuduna sıkıp sonra tarıyorum. Ertesi günde papatya çayı ile tüm vücudunu siliyorum. İki kedim var biri bu sprey kokusundan çok rahatsız oluyor. Ona doğru düzgün uygulayamıyorum, diğer kedimin kaşıntısı bir süre geçsede sanırım yine pire bulaşıyor. Dış parazit için tam sonuç alamadım doğru düzgün uygulayamadığım için. :/

aysegunerr
aysegunerr

114944

Bir süre daha böyle devam etmeyi düşünüyorum. Şuana kadar pek bir sorun yaşamadık. Diğer kedimede spreyi uygulayıp tarayabilsem sorun kalmayacak gibi.

pistan32
pistan32

107013

*titizce araştırılmış tarifler

pistan32
pistan32

107013

@aysegunerr peki parazit hapı veya ense damlasi kullanmayı dusunuyormusunuz.Yoksa bu sekilde devammi edeceksiniz.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 832 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.078 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR