Kısır Mamayı Değiştirmeli Miyim?

ilaydacakir
ilaydacakir

955 Puan

Nd kitten mamadan Nd portakallı somonlu kısır mamasına geçiş yaptık geçen ay. Ama sanki bi türlü duyuramıyoruz gibi sürekli mama istiyor aklına mama gelmesin diye mama kaplarını kaldırdık ama bi işe yaramadı. Bir de bu mamaya geçtiğimizden beri çok kaka yapıyor normalde günde bir kere yapardı şimdi iki kere çok yapıyor ve kötü kokuyor öncekine göre.
Şimdi de boş mama kabını yalamaya başlayıp iyice kendini deli yaptı diye sorayım dedim ne yapmalıyım şüşko olacak 😅

5 CEVAP

Simurg1queen
Simurg1queen

1992

Merhabalar kullandığınız mama çok güzel ve kaliteli ancak ne yazık ki dışkı kokusu çok yapıyor içerisindeki besleyicilerden dolayı ve haklısınız bu marka kokusundan dolayı kediler aşık hiç bitmesin istiyorlar lezzetli geliyor bu sebepten..
Öğünleri az ama sık verin çünkü kısır olduğundan can sıkıntısına da yeme alışkanlığını arttırıyor obezite olmaması için daha fazla hareket oyuna teşvik edebilirsiniz umarım kısa zamanda düzelecektir sağlıklı mutlu pati günler 💐❤️

ilaydacakir
ilaydacakir

955

Ay yanlışlıkla köpek beslenmesini seçmişim… Kedi beslenmesi konu😅😅

Mslna01
Mslna01

9520

Dışkı zaten kötü kokar normal,gramla besliyor musunuz

ilaydacakir
ilaydacakir

955

Normalde o kadar kokmuyordu işte demek ki büyüdü mama değişti diye… Normalde günlük yediği bir çay bardağı kadardı gramla ölçmedim de. Şimdi bir çay bardağını geçiyordur yani yarın sabahtan itibaren bi ölçeyim bakayım ne kadar yiyor.
4 kilo kısır kedi normalde kaç gram yemeli

ilaydacakir
ilaydacakir

955

Mesela kuzu etli mama pek sevmiyor. Nd kuzu etli meyveli olan seriden de alsam acaba normal öğün vakitleri dışında istediğinde ondan versem midesini bozar mıyım? Onu da yiyor ama çabuk bitirmemişti

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 154 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80268 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR