Enjoy Kedi Maması

ilodmx
ilodmx

1054 Puan

merhaba enjoy kedi maması iyi mi? herhangi bir şikayeti olan oldu mu veya kuru mama açısından iyi bir besin mi? marka mı?

4 CEVAP

Mslna01
Mslna01

9520

Sokak kedileri için verebilirsiniz ama ev kedisi için yetersiz ve alt segment bir mamadir

naz96
naz96

714

Ben yıllardır enjoy markasını kullandım sokak kedileri için evcil kedim yok ama yavru haliyle bahçemde büyüttüğüm kedilerim var onlar severek yiyor. Yürüyüş yaparken de yanımda kutuda bulunduruyorum sokak kedilerine döküyorum hiç yemeyen olmadı henüz rastlamadım. Ama içeriği çok temiz mi açıkçası bakmadım çok kaliteli olanı ben de almak isterim ancak 1000 tl den aşağı değil ne yazık ki.

KedicikUzum
KedicikUzum

12595

İçeriği sokaktakiler için mecbur tavsiye edilir ama evinizde 10 tane kedi yoksa tercih etmeyin gerçekten kötü bir mama içerisinde işlenmiş protein, tuz ve şeker var. Hatta gecenlerde veterinere götürmüştüm kedimi asi için, bir kadın az daha kedisini bu mamayı kullandığı için kaybediyordu,, kedinjn idrarında kristaller vardı, sondalama yaptılar, kedi çok acı çekiyordu ama neyse ki kurtuldu. Lütfen ucuz mama alayım derken kediniz hayatından olmasin. Çok pahalı bir şey alamam derseniz en azından proplan falan alın daha iyi.

kedibabasi66
kedibabasi66

13837

Enjoy çok iyi bir mama değil ama sürekli alan besleme yapan arkadaşlar var. Bir sorun görmedim. Pahalı mamalar alarakta insanlar veterinerden çıkamıyor. Burda pahalı olan mamaları Avrupa'da bakkallar da satıyorlar :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 172 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80268 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR