Kedimin Kulağında Yara Oluştu

berke2020i
berke2020i

686 Puan

Merhabalar, kedimin kulağında kesiğe benzer bir yara çıktı. Sizce neden olmuştur ve ne yapmam gerekiyor? Bir de yeni diş çıkarma dönemine girdi. Çıkardığı dişle beraber diş etlerinin hafif kanaması normal midir? Teşekkür ederim şimdiden. :)


2 CEVAP

lwb
lwb

120674

kulağındaki çok yeni birşeye benziyor, yani başlangıç aşamasında gibi, ilerlememesi için önünü kesseniz iyi olur. mantar mı egzama mı bilemiyorum ama kulakta genelde mantar oluyor. diş değiştirme döneminde bağışıklık düşüşlüğü olabiliyor, hafif ateşlenebilir de. en iyisi bir hekime göstermeniz çünkü deri rahatsızlıklarına bilmediğimiz birşey uygulanınca ters tepebiliyor. en saf olarak batikon sürebilirsiniz ama bence daha başlangıçtayken bi hekime gösterip öyle ilerlemeniz daha iyi olur.


diş etinde kanama kısmında ise, benim kedilerim diş değiştirirken hiç kanama olmadı, diş etlerinde kızarıklık vs anormal görüntüler var mı? dişin çıktığı yerde ufak bir kanama olsa daha normal karşılanabilir ama bütün bir halde kanıyorsa normal gelmedi bana. em iyisi iki probleminizi de bir hekime danışmak. diş ve deri hastalıkları hassas konular oluyor tabi eğer kedinizde varsa kesin birşey söyleyemiyorum.

berke2020i
berke2020i

686

Teşekkür ederim, kulağını kaşırken tırnaklarıyla tahriş etmiş olamaz mı peki?

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 143 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81914 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR