Hamile Kedi Acil

siameselokito
siameselokito

1093 Puan

hamile bir sokak kedisi yaşadığım apartmana giriyor sürekli apartmandaki insanlardan çekindiğim için bir yuva koyamıyorum. Doğumu yakın dışarı karton kutu ve mama koydum ama girmiyor ne yapmalıyım yardım edebilir misiniz

3 CEVAP

ilodmx
ilodmx

1054

öncelikle merhaba apartmanızdakilerle görüşmenizi durumunuzu anlatmanızı öneririm belki vicdanları sızlayıp apartmanda bir süre misafir etmeye razı gelebilirler kutuya girmeme sebebi ise onun için yeteri kadar güven duyduğu bir alan değildir kutu içerisine yumuşak kumaş tarzı bir şeyler koyabilir veya kutuyu daha sakin veya güvenli bir yere koyabilirsiniz mamayı da kutunun içerisine koymayı deneyebilirsiniz belki kutuya alışma konusunda hızlanabilir bu durum

kedibabasi66
kedibabasi66

13837

Doğum yapacağı yeri kendisi seçmeli siz yer seçmeyin. Kutuyu güvenli bir yere koymazsanız girmez. (köpeklerin,sansar vs.giremeyeceği bir yer olmalı)
Bahçe duvarlı bir yer olabilir. Sürekli gözetiminizde olsun. Birkaç kez yer değiştirme yavruları daha güvenli yerlere taşıma eğiliminde bulunacaktır.

Ketonmanya
Ketonmanya

114506

Merhabalar.


Siz her tarafı kutularla donatsanız da kedi, doğum yapacağı o en güvenli yeri kendisi seçecektir. Hatta doğum sonrası bulunduğu ortamın güvenli olmadığına karar verirse yavruları sürekli güvenli gördüğü başka yerlere de taşıyabilir. Doğumu yakınken sürekli apartmana girmek istiyorsa demek ki güvenli yer olarak apartmanın içinde bir yeri seçmiş. Bence komşularınızla konuşup onlardan rıza alarak apartmana girmesine müsaade etmekten daha iyi bir yol yok onun için.


Komşularınıza bolca merhamet, size de bol patili günler dilerim.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 143 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81935 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR