Kedim Eve Geldiğimde Her Tarafını Kırmış

derendmry
derendmry

959 Puan

Merhaba 8 aylık erkek sarman kedim var.Saat 6 gibi iç dış parazit için iki kedimi veterinere götürdüm.7dd eve bırakıp 9.30 gibi geldim.ikisi de gayet sağlıklı ve iyi anlaşıyorlar.eve geldiğimde sarman kedim koltuğun altına saklanıştı elime aldığımda miyavlayarak acı çeker gibi sesler çıkarttı.yere bırakınca sol ön patisinin yere basmadığını farketim kuyruğu da sallanıyordu ve aşağıya eğikti burnu kanamış.Acilen 7 24 açık bir veterinere götürdük patisini 3 kuyruğunu 2 farklı yerden kırmış.yoğun bakıma aldılar sabah da pin uygulaması yapılacak.şok halinde olduğu için ameliyata alamadılar hala ne olduğunu anlayabilmiş değilim.veteriner sıkışmış olabilir dedi.diğer kedimde herhangi birşey yok zaten veteriner de kedi kediye bunu yapamaz dedi.evde sıkışabileceği herhangi bi yer yok.tüm camlar kapalıydı.kalörifer de yok evde ev yerden ısıtmalı.yüksekte yatma huyu da yok evdeki en yüksek dolap da en fazla 2 metredir ne olduğunu asla anlayamıyorum daha önce başına böyl birşey gelen var mı ve bu ameliyat sonrası 3 gün orda kalacakmış eve gelince veteriner ne yaptıysa tekrar yapabilir orayı kapatın dedi ne yapmam gerekiyor ameliyat sonrası bakımları hakkında da bir bilgim yok yardımcı olursanız çok sevinirim.

5 CEVAP

kedibabasi66
kedibabasi66

13837

Bazı kanepelerin arka ya da alt kısımlarında küçük boşluklar var oraya girmiş sıkışmış olabilir. Kolay girerler ama çıkarken zorlanırlar. Ben o boşlukları dikiyorum. O şekilde olmuş olabilir. İkinci durumda perdeye takılmış asılı kalmış, perdeden kurtulurken yere dengesiz düşmüş olabilir. Eğer sorunu bilmezseniz yeniden yapabilir. Oda kamerası alın imkânınız varsa.

Ebru-c
Ebru-c

4508

Öncellikle geçmiş olsun. çok üzüldüm okurken kanım dondu resmen. Tüm içtenliğimle umarım en kısa sürede sağlığına kavuşur ve bir daha böyle bir şey yaşanmaz.

Cennet29
Cennet29

123889

Xiaomi smart kamera c200 kullanıyoruz. Eğer imkanınız varsa kamera alın ztn 360 derece dönen başlığı var gece görüşüde var. Kedilerinizi rahatlıkla evden gttiğiniz zmn izleyebilirsiniz. Bundan sonraki süreçte kontrol etme şansınız olur çok geçmiş olsun

ilaydacakir
ilaydacakir

955

Oy kıyamamm çok geçmiş olsun öncelikle umarım kısa sürede iyileşir koşturmaya başlar🩶
Yarım açık olan sert bi kapak, dolap, çekmece falan var mıydı acaba nasıl olabilir bilmiyorum da bir şekilde sıkışmayı becermiş olabilir oradan kurtulup çıkınca da kapak kapanmıştır fark etmemişsindir🤔 ya da düşerken çarpabileceği bi alan örneğin kitaplık önünde masa vardır kitaplıktan düşerken masaya falan çarpsa o tarz bi durum olabilir mi aklıma bunlar geldi bi

snm_yldz
snm_yldz

241

Bu konuda bir bilgim yok ama çok geçmiş olsun çok üzüldüm. Yalnızca şunu söyleyebilirim. Kedim bazen normalde hiç yapmadığı şeylet yapıyor ve inanılmaz yerlere çıkıyor. Şok oluyorum. O sebeple evden çıkarken ona zarar verebilecek odaları kapatıyorum. Siz de sorunu çözene kadar evden gittiğiniz zamanlarda onu güvenli bi alana alabilirsiniz. Bir de kivi pets markasının kamerası var. Sanıyorum 600 tl gibi bir fiyatı olması lazım. Onu bu şekilde gözleyebilirsiniz. Tekrar çok geçmiş olsun umarım en kısa sürede iyi olur.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 273 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80366 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR