Arka Bacağı İltihaplı Ve Kanaması Var Bacağıda Şişmiş Yürürken Havaya Kaldırarak Yürüyor Bacağını .

Razis
Razis

1140 Puan

Köydeyim ne olduğunu bilmiyorum bu kediye . Kırık gibi kendiliğinden kaynayabilirmi


7 CEVAP

kedibabasi66
kedibabasi66

13837

Buz uygulaması yapın ya da soğuk su dökün biraz. Şişi indirin daha sonra duruma bakarsınız. Köylere gelen veterinerler oluyor. Mutlaka oraya gelende vardır.

Razis
Razis

1140

Veterinere götürdük ama röntgen yok. Enfeksiyon kapmış . İğne vuruluyo . Ameliyat olmadan geçermi 😞 arka bacağı çok kötü

kedibabasi66
kedibabasi66

13837

Böyle durumu ilk defa görüyorsanız endişe etmeniz normal. Kediler patilerine iğnede batsa çok kötüymüş gibi hareket edebiliyorlar. Çok huylanırlar yani. Görmeden birşey diyemem. Kedi taşıma çantasına koyup yarım saat içinde bekletebilirseniz. Çıktığında esneme hareketi yapacaktır. Dört ayak üzerinde rahatça genleşme yaparsa bilinki durumu iyidir.

Razis
Razis

1140

Arka ayağının üzerine basamıyormuş 1 aydır . Köyde bakılıyodu . Ben başka yerdeyim . Arka bacağının kemiği sallanıyo ortadan ikiye bölünmüş gibi . Kanama ve iltihap oluşmuş . Kırık gibi sanki . Veterinerde kırık dedi 😞 bulunduğumuz yerde ameliyat etmiyolar fakültede olması gerekmiş . Kendiliğinden iyileşme süreci varmı . Bilen biri vardır belki

kedibabasi66
kedibabasi66

13837

Kendiliğinden kaynar ama yanlış kaynayabilir. Bir çaresine bakmalısınız. Köy yerinde kırık çıkık bilgisi olan bayanlar oluyor araştırın. İki çubukla ayağı sabit tutma gibi ilkyardım bilgisi olan arkadaşlara ulaşmaya çalışın. Bölgenizde yaşayan arkadaşlarda görsün diye yorum yapıyorum. Arkadaşa yardımcı olalım.

kedibabasi66
kedibabasi66

13837

Güncel ve önemli

Cennet29
Cennet29

123889

Kırık ve iltihaplı bacak asla kendi kendine iyileşmez. Ameliyat olan hayvanlar bile binbir emekle iyileşiyor. Kedim 2 defa bacak kırığı ameliyatı oldu ve ikiside çok ciddi ameliyatlardı süreç çok sancılı geçti. Mutlaka ameliyat olmalı. Çatlak vs olsa belki bağlanırdı kaynasın diye ama kırık çok başka bi mesele. Benim kedime platin takıldı her iki bacağada.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 131 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80366 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR