Erkek Kedimi Kısırlaştırdım Dikişlerini Kopartmaya Çalışıyor.

bblackk
bblackk

773 Puan

Dün saat 14.00’da kedimi kısırlaştırdım narkozun etkisinden çıkması 5 saati buldu ve çıktığı andan itibaren boyunluğunu kopardı tepkileri ağır oldu. Ve boyunluğu koparır koparmaz direk dikişlerini yalamaya çalıştı ve çekerek kopartmaya çalışıyor. Sabaha kadar gözümü kırpmadım ancak pilim bitti ya yükseğe zıplamaya çalışıyor ya dikişlerini kopartmaya. Bir risk oluşturur mu acaba?

4 CEVAP

Kjw
Kjw

2320

Erkek kedilerde dikiş olmuyor bildiğim kadarıyla artık,size dikişmi attılar. Benim kedimde ameliyat yerini yaladı aynı gün ama hiçbir şey olmadı...Sadece dili sprey oldu...Zaten dün ameliyat olmuş şimdiye toparlamıştır bişey olacağını sanmam erkekler için kolay bir ameliyat.

Tabi ki her operasyon her kedi de farklılık gösterir yalnız erkek kedilerde boyunluk pek gerekli olmuyor diye biliyorum. O kediye artı stres yapıyor. Bizimkinde öyle bi yalama hırçınlaşma şeyi olmadı boyunlukta takmadılar bi boyunluğunu çıkarsanız mı acaba belki ondan kurtulmak istemiştir. Sprey gibi bir şey olduğundan onu temizlemeye çalışıyordur ben 1 gece altına pet serip taşıma çantasında dinlendirmiştim zıplamasın ve tamamen dinlensin diye. Kendine gelip kıpırdamaya başladığında da açmıştım kapısını ve tamamen düzeldi.

bblackk
bblackk

773

Bizim veteriner dikiş attı 4 dikişi var. Tam anlamıyla ayılana kadar sancılı bir süreçti benim için. Yalama eğilimi olunca taktım boyunluğu fakat hırçınlaşınca çıkardım bir kaç kez ikaz olarak anlasın diye de tak çıkar yaptım ama yok en sonunda çıkardım dilediği gibi davransın diye. Dikişlerini çekiyor fakar şu zamana kadar bi kanamayla karşılaşmadım umarım bir başka sıkıntı da oluşturmaz

bblackk
bblackk

773

Tam toparlayamadı hala zıplamaya çalışırken yere yapışıyor

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 882 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.067 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR