Kedimin Sürekli Arka Patisini Yalayıp Sallaması

Mayask
Mayask

794 Puan

Merhabalar bugün 1 yaşındaki kedimi veterinere götürdüm. iç dış parazit yapıldı tırnakları kesildi kulaklarına bakıldı vs. Hiç birinde bir problem yok gayet sağlıklı fakat eve geldiğimizden beri sürekli sağ arka patisini aşırı derecede dakikalarca yalıyor ve sallıyor tırnakları derin mi kestiler acaba diye baktım ama kısa değil aksine uzun bile bırakmışlar. Parazit ilacından kaynaklı zaten huzursuz patisiyle temizlemek istiyor sürekli. Yaklasık 3 hafta önce mamasını kademeli değiştirdik açık mama alıp denemek istedik bir problem cıkmayınca aynı mamanın kapalı 10 kg’luğunu aldık fakat paketli olanla açık aldığımız aynı mama olmasına rağmen görüntü, koku, renk farklıydı patisini yalaması alerjik olabilir mi ?

2 CEVAP

Minos2022
Minos2022

1684

Patisiyle aşı yapılan yeri kaşıdığı için patisini temizleme ihtiyacı duyuyordur. Biz de bugün iç dış parazit damlası yaptırdık. Eve geldiğimizden beri aynı durumda. Patisinde bir sorun olduğunu sanmıyorum.

ZynpBlgn
ZynpBlgn

759

fazla bir bilgim yok ama eğer ki tırnaklarını keserken ters bir hareket olduysa ve patisi incindiyse ondan yalıyor olabilir. yürüyüşünde bir tuhaflık fark ettiniz mi?

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 111 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80379 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR