Erkek Kedim İdrar Kaçırıyor

Mestanmesi
Mestanmesi

715 Puan

Merhaba kedim 6-7 aylık erkek tekir. Son zamanlarda idrar kaçırdığını farkettim. Ama çok az mesela koltuğa çıkıyor oturuyor, kalktıktan sonra 1-2 damla idrar yaptığını göruyorum. Normalde tuvaleti ile ilgili bir sorunu yok mutlu bir kedi iştahıda yerinde. Bunu başka yaşayanlar oldumu ? Ne yapmalıyım lütfen yardımcı olun.

4 CEVAP

aslihan_e
aslihan_e

128340

Erkek kedilerde oluyor çoğu zaman öyle, ona pek idrar kaçırma denemez, kısır değilse daha çok oluyor, kısırlarda da olabiliyor.

HisaNur
HisaNur

736

Belki idrar yolu enfeksiyonu kapmış olabilir veya kızgınlık döneminde olabilir. Benim kedim idrar yolu enfeksiyonu kapmıştı özellikle soğuk betonlardan yapılıyormuş veterinerimiz birkaç tane ilaç verdi o ilaçları kullandık şuan çişini kaçırmıyor tutuyor. Veterinere danısmanızı öneririm. İyi günler.

Sevilayyyyy
Sevilayyyyy

2742

Erkek kediler 6_7 aylıkken kızgınlığa girebiliyor benim kedim de öyle erken girdi ve kızgınlıktan dolayı yapabiliyorlar böyle şeyleri. Buna idrar kaçırma denir mi bilmiyorum kızgınlıkla alakalı olabilir başka gözlemlediğiniz bir şey var mı extra miyavlama, bağırma gibi falan.

Mestanmesi
Mestanmesi

715

Hayır Kızgınlık değil. Sinirli falan değil ayrıca idrarı püskürtmüyor dediğim gibi Normal koltukta yururken oturup kalktiğinda 1 2 damla akıtıyor. Poposunu okşadığımızda daha fazla oluyor. Ve ya kendisi poposunu temizlemek için oturup bacağını aniden kaldırdığında 1 2 damla çıkıyor

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 125 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80315 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR