Yavrular Öldüğünde Babalık Hakkı ?

Asliii06
Asliii06

169 Puan

Merhaba erkek kedi sahibiyim, babalık hakkı olarak 4 yavruya 2 yavru olatak anlaştık. 6 yavru doğdu fakat 2 tanesini kaybettik. Bu durumda paylaşım nasıl olacak ?

5 CEVAP

Sezgek
Sezgek

16498

Velayet için avukat tutmanızı öneririm nafaka parası da var tabi onu da ayarlamak lazım

aslihan_e
aslihan_e

128337

İlkokulda kesirlere dönerseniz bilmeniz gerekliydi. 2 yavru ya da 1 yavru hayatta kalsaydı ne olacaktı? Yavruları ortadan mı bölecektiniz? Bunları hiç düşünmediniz mi? Kedi doğurtmanın ve paylaşmanın ne kadar saçma olduğunu gösteren bir örnek daha. Sizin 1 yavru ve diğer yavrunun %33'ü gibi bir hakkınız doğar. Bir yavruyu alın ve yavruların piyasa değeri neyse artık, bir yavrunun %33'ü değerinde yavru kedi maması versinler size. Sonuçta yavru kedi maması almanız gerekecek, onların da alması gerekli, büyük boy paket alıp içinden size versinler ya da siz bir yavrunun %67'si tutarında ücret ödeyip alın, artık ne diyeyim, umarım satma amaçlı yapmamışsınızdır bu işi. Lütfen anneden erken ayırmayın. İki tarafın da psikolojisini bozmayın ve yavrunun az anne sütü alıp sağlıksız olmasına neden olmayın. Kısır olmayan erkek sahibi olduğunuz için bol çişli günler diliyorum size. Umarım bir gün yaptığınız hatayı fark edecek olgunluğa erişirsiniz.

Tolga_yay26
Tolga_yay26

1138

Anne 1 tane doğurursa babalık hakkı ortadan kalkar diğer türlüsüne nasıl karar verirseniz o ama erken ayırmayın gerçekten benim kedimide erken ayırıp teyzeme vermişler o bakamadı ben sahiplendim erken zamanda ayrıldığında yavru büyüyünce bile Annesini arıyor gibi misal benim kedim asla eli kucagı sevmez benim battaniyemin üstüne koyarım onu sanki yavru kedi gibi battaniyeyi ıssırıp patilerinle bebeklik hareketleri yapıyor emiyor gibi sonrada uyuyor burdan bile anlaşılıyor ayrıca sağlıksız olur mantar gibi kötü hastalıklara yavruyken yakalanma riski artar bağışıklığı zayıf olur hep premium seviyede bakmak ve takip etmek zorunda kalırsınız en az 2-2 buçuk ay Anneden ayırmayın

Cennet29
Cennet29

123879

Kedinizi kısırlaştırmanızı ve bu yorucu stresli süreçleri onlara yaşatmamanızı tavsiye ederim

Asliii06
Asliii06

169

Arkadaşlar sakin, ilk defa kedimi çiftleştirdim ve bu konuda bir fikrim yok. Tamamen hak geçmemesi açısından bulduğum bu sayfada sizlere danışmak istediğim bir konu bu. Yavrular satılık olmayacak zaten.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 184 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80274 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR