Kedim İp Yuttu Acil Bakabilir Misiniz

Herkese merhaba, kedim örgü ipi yuttu. Sabah kalktıgımda kumun içine bir kısmı o çıkarmış yediği mamayı geri kusmuş. Ancak 2 gündür kaka yapamıyor. Sadece çişini yapıyor. Veterinere gittik ilaçlı röntgen çekildi, durum normal dedi içerde ufak bir miktar kalmış olabilir dedi. Kaka yapmamaya devam edince serum verildi ( mide koruyucu ve kayganlastırıcı var içinde) bepathen iğne yapıldı hasar alan bağırsak varsa iyileşsin diye.. kuru mamayı kestim yaş mama veriyorum ona da zeytinyağı karıştırıyorum. Hala Kaka yapmadı. Suyu her zama ki gibi tüketiyor ne önerirsiniz


6 CEVAP

Rica ederim. Umarım yardımcı olabilmişimdir. İnşallah bir an önce iyileşir.

Bir süre önce aynı durumu biz de yaşadık. Saat geç olduğu için veteriner kapalıydı. Biz de yaş mama ve yoğurt verdik. Sizinki gibi bir kısmını çıkarmıştı zaten. Kalanı da öyle çıkardı. Veteriner hekimi aradığımızda da oksijenli su verirseniz kusarak çıkarır demişti. Ayrıca benim kedim de yaklaşık 1 gün kadar kaka yapmadı.

Yoğurtu mamaya mı karıştırdınız

@zillitozilli hayır karıştırmadan verdim. Eğer hazır yoğurt olmazsa daha iyi olur çünkü ev yoğurtları zaten sulu oluyor. Eğer hazır yoğurt verecekseniz yoğurtu sulu kısmıyla karıştırabilirsiniz. Yaş mama verirken de biraz su katabilirsiniz. Ayrıca malt önerenler de var, yardımcı olur mu bilmiyorum ama belki öyle çıkarabilir ipi.

Maltı birwz arttırdım evet, akşama yoğurt vermeyi deneyeceğim teşekkür ederim. İnşallah iyileşir

Dün veteriner lavman yaptı orada çıkarmış biraz Bugün sabah kalktığımda kakasını yapmıştı incelediğim de biraz fazla tüy vardı.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 150 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80274 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR