Dişi Kedi İdrar Yolu Enfeksiyonu

ssedef28
ssedef28

1186 Puan

Merhabalar kedimin birkaç haftadır çişlerinin küçülmesi ve dün idrarında kan gördüğüm için veterinere gittik çok hırçın olduğu için sedasyon verildi ultrasonda taş tıkanma vs hiçbir şey görünmedi enfeksiyon olduğunu düşünüyoruz çişini evden çıkmadan önce yaptığı için mesanesi boştu serum takıldı idrarını yapması için bir enjeksiyon daha vuruldu ama idrar muayenesi yapamadık çişini 1 saat uğraşmalarına rağmen yapmadı yolda gelirken kaçırdı. baytril elanco 150 mg 4e bölüp 4 gün kullanıcaz. bir böbreği diğerine göre kötüymüş onun için de vetqom renal renew verildi. 11 aylık dişi kaliteli mamalarla besleniyor su içmesi çok iyi her şeyin en sağlıklı kalitesini tükettirmeye çalışıyorum ama bu kadar erken yaşta böbreğinin hasarlı olması canımı sıktı veteriner genetik olabileceğini söyledi. idrar yolu enfeksiyonu için ve böbrek sağlığı için öneri ve tecrübelerinizi yazarsanız çok sevinirim

1 CEVAP

kedibabasi66
kedibabasi66

13837

Klomoks Bıd ve Amoklavin Bıd şuruplarını öneririm bunları birkaç yıldır kedilerimde (dişlerde enfeksiyon) için kullanıyorum. Hiç üriner, idrar sorunu falan yaşamadık. Sokaktakilerde dahil buna. Bununla birlikte tavukla birlikte yoğurt veririm. Yoğurt kedileri su içmeye teşvik ediyor.
Benim bunca yıl gördüğüm genelde tek bir mama kullanan kedilerde bu sorunlar oluyor. Kedinizi asla tek bir mamaya (kaliteli denilen) mahkûm etmeyin.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 148 Görüntüleme
  • 1 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80266 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR