Sizce Whiskasın Yaş Mamaları İyimi

gelincik-219
gelincik-219

1854 Puan

dün yolda yavru bir kedi buldum yaklaşık 5 haftalık ona whiskasın yavru-yaş mamasından versem sorun olurmu

8 CEVAP

tuandil
tuandil

2002

Bence kullanmayın çünkü içerikleri gerçekten iyi değil :( sitede kuru ve yaş mama önerilerindeki soru cevaplarını okuyabilirsiniz oldukça faydalı oluyor ben ilk sahiplendiğimde öyle yapmıştım. Çok deneyimli yardım sever insanlar var ^^

kedilimadam
kedilimadam

114398

Whiskas besleyici bir mama değil.Bağımlılık yapan, sindirim sistemine de zarar veren reklamlarla şişirilmiş bir market ürünü.Yaş mama fiyatları arasında çok ciddi farklılıklar olmadığı için Schesir ya da Instinct mama bulabilirseniz yavruyu bunlarla beslemenizi öneririm.Hatta imkanınız varsa evde kendiniz çorba kıvamında mamalar hazırlayıp verebilirseniz çok daha çabuk toparlar bebiş.Ev yoğurdu yapıyorsanız 3 günde bir 2 yemek kaşığı kadar yoğurt da vermenizi öneririm.

vetaseda
vetaseda

5481

Kesinlikle vermeyin. Çok kötü bir mama ve direk hayvanların sindirim sistemini bozuyor. Hatta marketlerde satılan ucuz mamalardan uzak durun. Tavsiyem en azından 1 hafta daha kedi süt tozuyla beslenmesi. Daha sonra Proplan , Hill's, Royal Canin, Advance gibi markaların yaş ürünleriyle beslenmesi. 2 aylığa yakın dönemde de kuruya geçebilir.

dilaykablan
dilaykablan

15922

Whiskas'ın kuru maması da yaş maması da içerisindeki maddelerden dolayı kedilerin sindirim sistemini bozmaktadır. SOKAK HAYVANLARINA da verilmemesi gereken bir mama, onların da canı var. Schesir, animonda gibi yaş mamaları kullanmanızı tavsiye ederim. 5 haftalık kedi kuru mamaya da geçebilir, benim kedim yiyordu. Kuru mama olarak da N&D kitten kullanıyoruz.

gelincik-219
gelincik-219

1854

vetaseda teşekkürler

goldenpahara
goldenpahara

1730

Bilmiyorum ben kullandım ama yinede hiç kimse önermiyor

ozgesahinn
ozgesahinn

108368

Berbat

lilch
lilch

431

Bağımlılık yapıyor diye haberi çıkmıştı, veterinerim sokak hayvanları için olmadığı sürece marketten mama alınmamasını söyledi. eğer evinizde besleyecekseniz ilk başta veterinere götürüp yardım alın bence

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 691 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81935 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR