Kisir Mama Tavsiyelerinize İhtiyacim Var

Lunaatls
Lunaatls

653 Puan

Merhaba arkadaslar 2 bucuk yaşinda dişi kisirlastirilmis scotish straight kedimiz var . Sanabelle kullanimi sonrasi felicia somonlu kullanmaya baslamistik. Mama iyi gelmedi asiri derecede tüy dökumu mevcut. ND Balikli yada kuzu etlimi tavsiye edersiniz yoksa proplan somonlumu yardimlarinizi rica ederim

12 CEVAP

Hills kısır mama kullanabilirsiniz

Fistikpasa
Fistikpasa

12312

Brit care kısır urinary

Cennet29
Cennet29

123889

Sanabelle iyidir neden değişmiştiniz. Felicia ztn kötü bi mama.

Lunaatls
Lunaatls

653

Kedimde tavuklu mama mantar yapiyor . Kisirlasali 4 ay oldu sanabelle nin kisir balikli yada kuzulusu yok maalesef bu nedenle birakmak zorunda kaldik.Yoksa sanabelleden memnunduk.

ND kısır mama kullandık çok iyi gelmişti . Bir de Nutri feline den çok memnunduk . İkisi dışında Pro plan kullanırken . İdrar yolu kristalleşme oldu . O yüzden pro planı önermem . Keşke hiç değiştirmeseydik mamasını . Şimdi bende mama arayışında idrar yolu kristalleşme olan kediler de virbac Mama markasının çok iyi olduğunu öğrendim araştırmalarıma göre onu deneyeceğim .

KimJeongguk
KimJeongguk

122042

1.5 sene ND somonlu kullandık bu seferde yeni serileri olan Tropical Selection serilerinden kuzu etli olanını aldım 2 gün önce. Somonludan memnundum artık bir değişiklik olsun istedim sadece. Somonlusunu tercih edebilirsiniz sizde.

Hills kısır mama kullanabilirsiniz

Hills kısır mama kullanabilirsiniz

Fistikpasa
Fistikpasa

12312

Brit care kısır urinary

Ahudr
Ahudr

11454

Arastirmalarim sonucu ND ringa balıklının tüy dökümünü azalttigina karar verdim deneyebilirsiniz :) Hills öneren arkadaslara sormak istiyorum gercekten mi ya tüy dokumu olmuyor mu hills te oyle ise hangi serisi lutfen cok merak ediyorum :)

Ahudr
Ahudr

11454

Tavuğa alerjisi varsa ND kuzulu hic dusunmeyin icinde tavuk yaği var ve alerjiyi fena tetikliyor.Denendi

Ahudr
Ahudr

11454

Anonymus618937 proplan kullanip hic bu tur sorunlar yasamayan cok kisi var ne kadar sure kullandıktan sonra yasadiniz bu durumu diger mamalarin da etkisi olabilir ?

Ebrnk
Ebrnk

4305

Brit care kullanıyoruz

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 237 Görüntüleme
  • 12 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80384 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR