Eve İkinci Bir Kedi Konusu🙊

Arzuarslan
Arzuarslan

2335 Puan

Kızım Turşu 3 yaşında, 3 yıldır bizimle. Geceleri biraz benimle uyumadan kendi yatağına gitmez. Uzatmayayım bana çok bağlı.
1 yıl önce doğum yaptım, bebeğime hâlâ alışamadı, kaçıyor sevdirmiyor kendini ona.
Şimdi 2 aylık bir minik kedi sahipsiz kaldı ve sahiplenmek istiyoruz. Her sorumluluğuna tamamız. Ama Turşu beni biraz korkutuyor. Çok duygusal, çok hassas.
Kardeşimin kedisi box içinde evime geldi 1 kez. Benim güçsüz saftirik 2.5 kiloluk Turşum, 5 kiloluk kediyi dövecekti box'ın içinden😄 İyi karar vermeliyim, başına gelip, benim kedim de çok duygusaldı ama aştık bunu ve alıştık diyen var mıdır acaba? Lütfen olsun🙊

2 CEVAP

NurAnnLynn
NurAnnLynn

907

benim kedim de duygusal olarak hassas bir kedidir evin ilk kedisi ve kendisinden sonra eve 4 kedi daha geldi zamanla hepsine alıştı hala yaklaşmaz çok mesafesini korur kendi köşesinde takılır ama sıkıntı da yaşamıyorlar her kedi farklı yaklaşıyor bu duruma denemek lazım umarım sorun yaşamazsınız ikinci bir kedi çok güzel bir deneyimdir size şimdiden bol şans diliyorum

Coconutbey
Coconutbey

15125

Benim kedim öyle hırcın bir kedi değil ama başka kedilere tıslayan bir kediydi. Ben yine de cesaret edip 2. Kediyi aldım sokaktan yavru calico dişi bir kedi. 3 gün başka odada tuttum sadece gün içinde box a koyup salona getiriyordum sonra benim gözetimimde saldım tıslamalar zamanla azaldı ve şuan çok iyi anlaşıyorlar hatta gerçekten kendi kendime dedim ki neden daha önceden almamışım 2. Kediyi. Şimdi aklım hiç kalmıyor birbirlerine arkadaş oldular ben işe gittiğimde ya da uzun süre evde olmadığımda eskisi gibi kedim sıkılmıyor kardeşiyle mutlu olduğunu düşünüyorum ☺️ bence siz de cesaret edip 2. Kediyi sahiplenin derim :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 120 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80516 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR