Bu Beyaz Köpeğin Cinsi Nedir? Apartmanda Bakılabilir Mi?

indiecandy
indiecandy

167 Puan

Daha önce bahçeli köy evinde labrador retriever cinsi 2 adet köpeğimiz vardı, annemgil halen bakıyor, onların primer bakımını üstlenmesem de beslemeyi, oynamayı ve sevme işini yapıyordum. Yeterli eğitim veremediğimiz için biraz yaramazlardı.


Bugün eve dönerken yağış altında bana yanaşan bu köpeği gördüm, biraz sevip yemek verdim, aşık olmuş gibi arabaya koyup eve götürüp bakmak istedim hatta kapıyı açıp kendi girerse diye birkaç dakika bekledim ama girmedi. Arabaya binip gideceğim zaman da arabanın arkasına, yanına yanaşıp gitmeme izin vermedi bir süre, akabinde büyük bir köpek yanına geldi hemen (Fotodaki sarı olan) , sonra başka bir iri cins köpek havlayınca onun yanına gitti. Onu severken gelen oldukça büyük ve kirli sarı cinste köpek acaba anne babası olabilir mi ondan ayırmak sorun yaratır mı diye de çekindim. Ama aklım beyaz köpüşte kaldı ;( Eğer tekrar görürsem gerçekten bakabilir miyim diye ön araştırma yapmak için cinsini öğrenmeye çalıştım fakat internetteki beyaz köpek cinslerinin hiçbirine benzetemedim, kırma cins olduğundan mıdır? Hem cins, hem de sahiplenme önerisi açısından tavsiyelere açığım.


Not: ben tüm gün çok yoğun çalışıyorum, eşim evde fakat sorumluluğun ne kadar olacağı hakkında fazla tecrübemiz yok. Masraflardan ziyade günlük ne kadar zaman ayırmak gerekir, wc eğitimi vermek kolay olur mu? Evdeki eşyalar sorun yaratırı mı? Çok egzersiz ihtiyacı olan bir cinsse eve kapatarak zulüm etmek istemem doğrusu.


1 CEVAP

Elifnaz2012
Elifnaz2012

2057

köpeklerde tuvalet eğitimi biraz zor oluyor ve ayrıca apartmanda yaşıyorsanız sıkıntı yaşayabilirsiniz örneğin eğitimsiz oldukları için geceleri havlayabilirler ve komşular bu durumdan rahatsız olabilir. Bahçeli bir eviniz varsa çok rahat bakabilirsiniz. V e aynı zamanda köpekler çok enerjik canlılardır hep oyun isterler. Beyaz köpeğin cinsi labrador ve golden retriever cinsine benziyor yani bu ikisinin karışımı. Umarım yardımcı olabilmişimdir. :))

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 104 Görüntüleme
  • 1 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80268 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR