Kedimin Bacağında Ki Kızarıklık

aleynacamgoz
aleynacamgoz

5174 Puan

Kedimin bacağından serum bağlama amacıyla damar yolu açıldı, damar yolu açılacak alanı da biliyosunuz ki makineyle yada jiletle vs kazıyorlar. Bacağını da kazıdılar haliyle ama başta kızarık olmayan yer gittikçe kızarıyor ve üstü de kuru böyle bi değişik sizce neden bu hale gelmiş olabilir? Önceden kolundan açılmıştı orda da hafif kurudu ama daha sonrasında kendi kendine düzeldi ama bu yer 2 haftadır böyle duruyor normal bi şey mi sizce?


3 CEVAP

dollfacepersian
dollfacepersian

132611

Bana hiç normal gelmesi çünkü benim oğluma da damar yolu açılmış ve 3 gün boyunca sonda kolunda kalmıştı. 3 gün ard arda serum alması gerekiyordu ve veterinerim 3 kere damar yolu açmak istemedi fakat hiç bu şekilde kızarma kuruluk vs. olmadı. Damarı ile ilgili bir sorun olabilir bence, tıkanma,hasar alma vs. gibi. Umarım ciddi bir problem yoktur, veterinerinize bu durumu sordunuz mu?

Derdedermanim
Derdedermanim

14076

Tahris olmuş traş esnasında.

aleynacamgoz
aleynacamgoz

5174

aynı şekilde bizde de sonda bacağında durdu 3 4 gün boyunca ama başta böyle bi sey yoktu gayet normaldi kuruluk vardi hafif sadece ama dedigim gibi o kolunda da hafif olmuştu ve geçmişti ama bacağında ki bi kaç gündür kırmızılaşmaya başladı benimde dikkatimi çekti fikir almak istedim 2 haftadır da iyileşmemesi de canımı biraz sıktı yarın veterinere götürecektim zaten bunuda soracağım teşekkürler:)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 886 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78354 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR