Acana Grasslands

Acana Grasslands maması hakkında düşüncelerinizi almak istiyorum nasıl bir mamadır tavsiye edermisiniz kullanmış yani deneyim sahibi kişilerin cevap vermesini rica ediyorum daha doğru bir geri dönüş için teşekkür ederim herkese

4 CEVAP

Mini2019
Mini2019

11365

Merhaba. Ben 1,5 yaşındayken kullandım. Yüksek proteinden dolayı alerjik reaksyon gösterdi kedim. Tekrar kısır mamasına dönmüştüm.
Bu ölçüt değildir tabii ki

simbakedi
simbakedi

136205

ben hem bunu hem de pacifica olanını kullandım, benim kedime en iyi gelen marka bu oldu. ikisi arasındansa benim kedim balığı çok sevdiği için pacifica'yı daha çok beğendi ve bence tüylerine de en iyi gelen o oldu.


ben protein fazlalığı olduğunu düşünmüyorum. çünkü bu şekilde söylendiğinde geçilen diğer markalardaki protein oranı daha çok oluyor ya da hemen hemen aynı oluyor. örneğin proplan kısırdaki protein oranı %41, royal canin %37, acana da %37. bir tek hills %31-32 civarında kalıyor. o yüzden benim böyle bir protein endişem yok, en övülen veteriner maması olarak bilinen virbac markanın da sloganıdır yüksek protein düşük karbonhidrat diye (%44 protein içerir). çünkü kedilerin besin zincirinde karbonhidrat yoktur ancak proteini düşük mamalardaki karbonhidrat oranı yüksek kalıyor. tabi bu demek değildir ki her marka mama her kediye iyi gelecek.


acana mamaların içinde birden fazla çeşit et bulunur. bu et çeşitliliği her kediye iyi gelmez. o yüzden kedinizi de biraz tanımanız lazım. bizimki damak zevkine uyduğu sürece 40 çeşit eti aynı anda barındıran bir mama yiyebilirken sizinkine ağır gelebilir.

Up.

Up.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 136 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80268 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR