Yavru Kedi Bilinçsizliği!!

pistan32
pistan32

107013 Puan

Muhtemelen çocuklar tarafından annesinden ayrılan bir yavru daha.O çocukları yetiştiren ailelere öyle şeyler söylemek istiyorum ki şuan! Neyse... demin mahallemizin çocukları bana getirdi arabanın altında bulmuşlar.Ama bilinçli cocuklar annesinden ayıran cocuklar bunlar degil kesinlikle.Annesini aradik yavrulayabileceğ

9 CEVAP

pistan32
pistan32

107013

@mhmttnc Sorulara verdiğiniz cevaplar çok boş.Bilginiz yoksa yazmak için yazmayın.Yer kalabılığı yapıyorsunuz.Burda yavru kedi bakiminda gayet bilgili insanlar var.Onlardan cevap bekliyorum.

pistan32
pistan32

107013

Çokkk teşekkür ederim cevaplar için.Tam annesi bulmaktan ümidi kesmiş evime götürecekken bir komşumuz yavruyabilecekleri bi yer gösterdi.Gittim baktım kardeşleri orda büyüklükleri ve renklerinden kardeş olduklarını anladım.inşallah uslu uslu anneleri beklerler ve sağlıkla büyürler.Genede kontrol ederim durumlarını.(Çok mutluyumm) Mahallenin çocuklarınada "Yavru kedi annesinden ayrılmaz" başlıklı bir ders verdim bu arada.Verdiğiniz bilgiler için tekrar teşekkürler.Yine yardıma muhtaç başka bir yavru olursa(inşallah olmaz)fayda sağlıyacak.

Altinoz
Altinoz

623

Yavrular tuvaletini yapmayi bilmezler kucukken kendiniz ilik islak pamukla silin poposunu falan doyurduktan sonra

Friolero
Friolero

12756

Ben de kızımı 10 günlükken falan bulmuştum. Marketten aldığım bebelak devam sütleriyle beslemiştim. Tabi biberon yardımıyla. 3 saatte bir beslemek gerekir.


Vücut ısısını yüksek tutmak gerekiyor. Sürekli yanında termofor sıcak su torbası bulundurursanız iyi olur.


Ve bence en önemlisi, sütünü içirdikten sonra tuvaletini yaptırmak. Islak bir pamuk yardımıyla genital bölgesine masaj yaparak tuvaletini yaptırmalısınız.


Benim bildiklerim bu kadar.

Altinoz
Altinoz

623

Merhaba, oncelikle sicak yerde tutun sicak su torbasina ya da pet siseye sicak su doldurun yavrular kac gunluk tahmininizce, petshoptan ya da vet den biberon ve kedi sutu alin bebelac da olur marketten bulamazsaniz siringada is gorur 2 3 saat bir besleyin

Friolero
Friolero

12756

Rica ederim çık sevindim ait olduğu yere gitmesine :)

pistan32
pistan32

107013

Yavrullatabileceği yerlere baktik yok ne yapabilirim

pistan32
pistan32

107013

Nasıl beslemeliyim

mhmttnc
mhmttnc

2027

ilk önce uzun bir araştırma yap youtube da sonra googleye yavru kedi bakımı diye

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 560 Görüntüleme
  • 9 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.078 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR