Kedilerimi Biraraya Getiremiyorum

inci64
inci64

167 Puan

Kendi kedimle annesini biraraya getireli 2 ay oldu. Annesine durduk yere bagiriyo saldirmaya calisiyo. Benimkinin yavrularida var 10 aylik 2 tane onlarla biraraya getrmek istiyorum daha once birlestirdim fakat onlarada ayni sekilde saldrmak istyo aniden.o nedenle ayirdim. Pskolojik bitkisel bir ilac kullaniyor. Smdi 4ude biraraya gelsin istiyorum hicbirini vermek istemiyorum ne onerirsinz.

2 CEVAP

Zeytinbey
Zeytinbey

11863

Feliway friends difüzore bakabilirsiniz. Kediler üzerindeki stresi azalttığı ve 2 kediyi birbirine alistirmada etkisi olduğu söyleniyor ben denemedim ama kullananlar memnun araştırıp size de uygunsa deneyebilirsiniz

Esmerim1
Esmerim1

430

Feliweyi ben kullandım hiç işime yaramadı profil resmimdeki kızım emzirdiği bakıp büyüttüğü yeğenleri tarafından istenmiyor ne zaman görseler saldırıyorlar 3 seneyi geçti almadığım sakinleştirici neredeyse kalmadı ben bir araya getiremedim teyze ayrı odada kardeşler ayrı odada ya bırakacağım birbirlerini döve döve alışacaklar onada benim gönlüm razı olmuyor birbirlerine zarar verirler diye (zaten teyzeye biz bile dokunamıyoruz kaçıyor) terapi alalım dedik bir kere online görüştük yapamayacağımız uygulamalar söyledi velhasıl ayrı odalarda yaşıyorlar şimdi. Çok zor oluyor ama yapacak bir şey yok.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 130 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80268 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR