Lütfen Cevap

Barismutluu
Barismutluu

303 Puan

Kediler hakkında bilgisi oldukça iyi bir arkadaşa ihtiyacım var sormam gerekenler var yardımcı olabilecek birisi var mı ???


4 CEVAP

Mslna01
Mslna01

9520

Sorularınızı alta sorarsanız bilenler cevaplar

Ketonmanya
Ketonmanya

114342

Merhabalar.


Eğer kavga etmiyorlarsa ya da biri diğerine saldırdığı için diğeri ondan korkuyor gibi bir durum yoksa sadece zaman vermelisiniz. Kediler yalnızlığı seven, bulundukları alanı sahiplenen ve başka bir kediyle paylaşmak istemeyen canlılardır. Tabii bu durum karakterlerine göre değişkenlik de gösterir ancak çoğunlukla böyledir. Bu yüzden tek ihtiyacınız olan zaman. Kavga etmiyor ve birbirlerine zarar vermiyor oluşları iyiye işaret. Siz ikisiyle de eşit ilgilenmeye çalışın. Odalarını ayırıyorsanız ayırmayın. İkisinin de en çok vakit geçirdikleri yerlere birbirlerinin kokularının olduğu eşyaları bırakın. Kediler koklama duyularının dikine giden canlılardır. Birbirlerini görmekten çok koklamak onları birbirlerine yakınlaştıracaktır. Umarım alıştırma süreciniz çok uzun sürmez.


Bol patili günler dilerim.

Zeytinbey
Zeytinbey

11863

Sorabilirsiniz

Barismutluu
Barismutluu

303

2 kedi besliyorum ikisi de dişi yaklaşık 3 aydır aynı evdeler hala birbirlerine alışamadılar .. Ama birbirlerini görmeden de yapamıyorlar.. İkisi de birbirinden korkuyo

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 171 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80268 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR