Hangi Mamayı Tercih Etmeliyim?

Hayaletkiz
Hayaletkiz

1994 Puan

Önce ki sorumda da bahsetmiştim kedi alacağım ve ister istemez biraz endişeliyim. Uygun fiyatlı yavru kedi maması olarak öneriniz nedir? Ben şimdilik Reflex almayı düşünüyorum. Reflex marka hakkında ne düşünüyorsunuz?

14 CEVAP

Elifoo
Elifoo

10743

Benden cok daha tecrubeli olanlar birazdan yazacaktir ama reflexin yanina bile yaklasmayin. Eger uygun fiyatli ve guzel icerikli bir mama ariyorsaniz mattise oneriliyor ona bakin derim. He eger maddiyat sikintiniz yoksa instict, acana, orijen, n&d gibi markalara bakmalisiniz

dollfacepersian
dollfacepersian

132611

Uygun fiyatlı olarak Pro Choice, Profine,Matisse,Brit Care olabilir diye düşünüyorum. Reflex pek iyi bir içeriğe sahip değildi yanlış hatırlamıyorsam

aleyn
aleyn

113859

brit care ve royal canin arasından brit care. ama çok daha iyisi ve benzer fiyatlı olarak gimcat ve naturea var.

onurtemiz
onurtemiz

116286

Hayır Bonacibo kötü mamalar arasında ev de özenli büyüttüğünüz yavruya sürekli verilecek bir mama olduğunu düşünmüyorum. Hele ki bebeklik, çocukluk gelişim dönemlerinde

Derdedermanim
Derdedermanim

14076

Gizli para biriktirim ben bağımsız olmadığım dönnemler hep kenarar para koyardım orta okul yıllarımda hatta otobüse bimez eve yürürdüm yol parası cebime kalırdı direk hayvanlara harcardım.Yaş mama şart değil evden bir şeylerde verebilirsiniz ama ben gimcati beğendim.Sizin ölçünüz her zaman şu olsun kediler et yer bunun dışında ıvırzıvır çok içermeyen mamaları seçin.

Heathcliff
Heathcliff

2710

Bonacibo,Pro Choice,Matisse,Profine,Brit Care uygun fiyatlı kullanılabilir mamalar.Bu mamaların yaş mama ve evde pişen kediye uygun gıdalarla desteklenmesi gerektiğini düşünüyorum.Şuan Bonacibo kullanıyorum Reflex ve Reflex Plus ıda kısa bir süre kullandım bir sorun yaşamadım ama kedim pek sevmedi bıraktım.

Hayaletkiz
Hayaletkiz

1994

Herkese teşekkürler. :)Dediğim gibi kuru mama olarak pro choice alacağım. @aleyn önerin için sağ ol. Ama sanırım yine de brit care almayı düşünüyorum.

dionyst
dionyst

2647

Gayet guzel fiyati da diğerlerine göre uygun

Gries
Gries

1087

Özel bakım gerektiren bir kedim var. Ona Sanabella yediriyorum. Kendisine iyi geldi. Öte yandan Reflex plus hiç de fena değil.

onurtemiz
onurtemiz

116286

Fiyat aralığınız maksimum ne kadar onu yazar mısınız?


Şu an da verebileceğim tek cevap Matisse markasıdır

Ben bonacibo öneriyorum uygun fiyatlı ve özel mamalara giriyor diye biliyorum

Derdedermanim
Derdedermanim

14076

Yanlış anlamayın ama ucuz kuru mamalar sığır yemi gibi kedinin yemiyeceği şeylerle dolu ya para biriktirip 5-10 kg kaliteli mama alın yada evde kendiniz yapın et ürünlerini haşlayıp içine azcık yulaf koyun alın size mama et suyuda ekleyin çok yaparsanız kağıt bardaklara koyup buzluğa atın donunca poşetleyin az yer kaplar lazımsa bir süre önceden çıkarıp benmari usulü bardağı sıcak su içine koyarak buzunu çözdürün oda sıcaklığına gelincede verin yesin.Hayır zor değil zevkli bile.Yani kuru mama sağlık deposu falan değil bu şekjilde kendiniz yapın yanınada kaliteli bir mama alıp günde bir kezde ondan verebilirsiniz böylece fşyatta bir denge olur.Bunuda yapamazsanız en azından kaliteli mama ile daha ucuz orta kalite mamaları karıştırıp verin bir denge olsun ama yinede sadece kuru beslemeyin.

Hayaletkiz
Hayaletkiz

1994

Reflexin yorunları güzel diye almaya karar vermiştim. Ama diğer mamalara göre fiyatı çok düşük olunca sormayı düşündüm. Pro choice alacağım sanırım. Benim birikmiş param var ama sorun babamın onu kedi için harcamama fazla müsaade etmemesi. Kediye onu ikna etmek için kaç dereden su getirdim bir bilseniz. Şimdi babama mamanın fiyatı şu kadarmış desem bir de vazgeçer diye korkuyorum.


Bir de konserve olarak brit care mi almalıyım yoksa royal canin mi?


Buna cevap verirseniz sevinirim.

Hayaletkiz
Hayaletkiz

1994

@derdedermanim
Aslını istersen ben ailemden gizli iş çevirmeyi pek uygun bulmuyorum. Her ne kadar benim param da olsa onların haberi ve izni olmadan harcayamam. Dediğiniz markaya da bir bakacağım. Teşekkürler.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 942 Görüntüleme
  • 14 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81935 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR