Kedimin Kuyruğunda Solucan Vardı??!

Zeyno55z1
Zeyno55z1

166 Puan

Veterinerlere uzak bir lokasyonda yasiyoruz bu sebeple hem bahcede hem evde dolaşan kedimin asılarini yaptiramiyorum dis parazitini kendim yaptim fakat ic paraziti kaldi tam 5 dakika once kedimin diskiladigi kuyruk bolgesinde beyaz kucuk bir solucanimsi bir kurt gordum ic parazitten olabilirmi evde nasil bir sey uygulayabilirim kontil versem olurmu 6 bucuk kilo kac ml vermeliyim yada oneriniz nedir

3 CEVAP

Gulsevimmmm
Gulsevimmmm

169

Yinede instagramdan falan bir kaç veterinere mesaj at, gidemesen bile onlar ne yapman gerektiğini yazabilirler sana.

aslihan_e
aslihan_e

128337

Kontil değil Andazol verin, 200 mg hapın yarısı yetişkin için. Kontil tenyaya etki etmez, tenyalar kalır. Üç hafta sonra tekrar vermeniz gerekli yoksa kurtulamazsınız. Hatta dışarı çıkan kedilerin ayda bir kez düzenli hap yutması gerekiyor, onlarda sürekli parazit oluyor.

aslihan_e
aslihan_e

128337

Yomesan da alıp yarım ondan yarım Andazol verseniz en iyisi olur, Andazol bazen tenyaları öldürmede yetersiz kalıyor ama diğer türler için de Yomesan etkili değil, en iyisi ikisini kombine halde vermek. Zaten kediler için satılan haplarda birden çok etken madde olur. İkisinin bir kullanılması kediler için güvenli kabul ediliyor.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 128 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80274 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR