Kedim daha 4.5 aylık ama hiçbir aşısı yok aşı gereklimi illa ve gerekliyse hangi aşıları kesinlikle yaptırmamı öneriyorsunuz ?
Karma aşılarını ki bunlar ilk sene için 2 tane mutlaka yaptırın.Tanesi 75 tl şuan
Karma aşısını yaptırmanızı tavsiye ederim.Karma aşı önemli birçok ölümcül hastalığa karşı koruyor.İki doz olarak uygulanacak sonrasında senede bir kere tekrarlanacak.Evden çıkmıyorsa kuduz ya da lösemi yaptırmanız şart değil.İç-Dış parazit uygulamalarını yaptırırsanız çok daha iyi olur.Ancak iç-dış paraziti evde kendiniz de uygulayabilirsiniz ya da alternatif bitkisel yöntemlerle iç-dış parazitten koruyabilirsiniz kedinizi.
Öyleyse oraya götürüp aşılamayı da ücretsiz yaptırmayı bir deneyin ama benim hala aklıma yatmıyor açıkçası bu durum.
Ben devletin veterinerine goturuyorum orda parasızdır herhalde dimi ?
Kediyi evde mi besliyorsunuz? Ücretsiz bakım sokak kedileri için geçerli ve aşılamalarını vs yaptıktan sonra ya barınağa gönderiyorlar ya da bulunduğu bölgeye bırakıyorlar.Ama ev kedileri için ücretsiz bir uygulama yok, belki özel kliniklere göre biraz daha uygun fiyat verebilirler ama onda da veteriner hekimler odasının belirlediği alt sınırın altına düşmezler ki bildiğim kadarıyla bu sene için karma aşı altı sınırı 70tl.
Evde besliyoruz ben bir kere daha goturmustum oyle baska bir kedim vardi gozu biraz kotuydu devletinkine gittik ameliyat falan ettiler parasiz
Böyle bir şeyi ilk kez sizden duyuyorum.Şaşırdım doğrusu böyle bir uygulama olmasına.Nerede yaşıyorsunuz?"
Devletinkine" dediğiniz kurum neresi?
İstanbul acıbademde adı "evcil hayvanlar sağlik merkezi"
Ev kedileri için ücretsiz bir uygulama yok .
Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.
Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:
Yeni Soru Sor