Kedi Filesi

UmayAna
UmayAna

228 Puan

Selamlar, 2 kedim var ve çatı katında yaşıyoruz. Her camımızda sineklik mevcut. Şimdi de balkona sineklik yaptırmak istiyoruz. Çocuklarım geldiğinden beri balkonu yazın dahil hiç açmıyoruz. Instagram'da açılır kapanır sistem sineklik yapan yerler gördüm ancak ne kadar koruma sağlıyor? Daha önce yaptıran var mı acaba? Güvenlikli değillerse sıcaktan kavrulmayı tercih ederiz.
Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

3 CEVAP

Ketonmanya
Ketonmanya

114347

Merhabalar.


Açılır kapanır olanlar balkon için pek uygun olmuyorlar, sabit kedi fileleri kedi güvenliği için çok daha uygun. Winblock diye bir markanın kedi filesini biz de annem de kullanıyoruz uzun süredir. İnternette araştırıp inceleyebilirsiniz. Ağın içinde çelik teller de olduğu için ısırmaya ve tırmanmaya karşı dayanıklı. Eğer elinizden gelmiyorsa gelip kendileri de monte ediyorlar fakat elinizden montaj işleri geliyorsa kesinlikle internet sitelerinden uygun ölçüyü sipariş edip kendiniz monte etmenizi öneririm. Maliyet konusunda arada uçurum oluyor. Biz kendi balkonumuza döşeyeceğimizde bize işçilik dahil 8.000 TL gibi bir fiyat çıkarmışlardı. Biz kendimiz monte ederek 3.600 TL'ye mâl ettik. Öyle söyleyeyim. :)


Bol patili günler dilerim.

Minminik
Minminik

13972

ben balkonuma sürgülü pet tülünden sineklik yaptırdım daha önce file kullanıyordum ikisi arasında güvenlik açısından bence fark yok.
yeterki pet tülü olsun istanbulda iseniz telefonunu paylaşabilirim yaptırdığım yerin insta sayfası var hep kedili evlere yapıyor

Minminik
Minminik

13972

Umay hanım merhaba, size mesaj gönderilmiyor site tercihlerinden mesaj alma olayını açmanız gerekiyor. ben burdan vereyim numarasını balkon için sürgülü kedi sinekliği yapan ayhan demirkıran 543 786 51 94
biz yaptırdık çok memnun kaldık

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 110 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80459 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR