Hamile Kedi Alan Değişikliği

HaydutveNazli
HaydutveNazli

12251 Puan

merhabalar, sokakta çok minik yavru kedi var hamile kalmış, gece ağaçta uyuyor kendini savunamıyor doğursa bakabileceğini sanmıyorum erkek kediler de ona rahat vermeyeceklerdir. eşim nispeten ormanlık bir alanda çalışıyor hergün kedileri besliyor kediyi oraya götürmeyi düşünüyorum eşim besler bebeklerini daha rahat büyütür diye ordada erkek kediler var ama saklanabilme alanı daha fazla, yerini çok yadırgar mı

3 CEVAP

Emirrckr
Emirrckr

13010

Daha güvenli bir yerse ve ilgilenilecekse olabilir.
Çünkü dediğinize göre şu anki yerinde de mutlu değil,sürekli ağaç tepesindeyse eminim bebeklerini de koruyamaz.
Aslında bir ev ortamı çok daha iyi olurdu ona ama artık yavru kediler bile zor yuva buluyor,hamile kedinin şansı ne derece açık olur bilemiyorum.
Umarım en doğru yolu bulursunuz :)

Seashell
Seashell

718

Ormanlık alanlar ıssız ve yaşama şanslarının düşük olduğu yerlerdir. Nasıl bir ortama götürmeyi düşünüyorsunuz bilmiyorum ama her gün ilgilenebilecekseniz ve bir gün orada terkedip gitmeyecekseniz olabilir. Ormanda vahşi hayvanların yaşamadığından emin olun.

bana kalirsa kediler kendi alaninda kalmali cunku maalesef cogu bu sekilde kaybolup gidiyor. eger kaybolmayacagindan eminseniz ve kontrol edebileceginiz bir ortamsa sorun degil ama degilse bence ona bir kedi evi koysaniz daha iyi olur. kediler yuksekte uyumayi severler o yuzden de agac tepesinde uyuyor olabilir. ayrica henuz hamileligin basindaysa kisirlastirilabilir.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 78 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81037 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR