4. Evre Böbrek Yetmezliği Olan Kedim İçin Ne Yapayım?

Jeffroshum
Jeffroshum

5633 Puan

Sokakta baktığım dün 3 yaşına giren oğlum 12 gün önce ishal olduğunu fark ederek veterinere götürdüm dişinde çürük de varmış 9 gün veterinerde kaldı antibiyotik ve serum tedavisi aldı. 3,5 kilodan 2,3 kiloya düştü. Eve getirdim 3 gün dolmak üzere hiçbir şey yiyip içmiyor zorla ağzına viyo sıkmaya çalışıyordum olan enerjisini de bana karşı koymaya çalışırken harcıyordu. Bu sabah titremeye kasılmaya başladı veterinere götürdüm biyokimyada değerlerinin hepsi kötü çıkmış. 4. Evre olduğu için geri dönüşü olamazmış yaşasa bile 6 ay anca yaşayabilirmiş. Ben ne yapmalıyım ilaç tedavisi çoğunlukla sonuç vermezmiş (sabah akşam ilaç alması gerekiyormuş). O kadar yorgun ki kaç gündür veterinerde tıkılı. ya orada kalacak ya eve gelecek orada bırakmak istemiyorum evde gözümün önünde yitip gitmesine dayanabilir miyim bilmiyorum. Acı çeksin istemiyorum ona zulmetmet istemiyorum. Aklıma morfin vererek son günlerini acısız geçmesini sağlamak geliyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. Sürekli ağlayıp onu da üzmek istemiyorum. Ne yapmalıyım siz olsaydınız ne yapardınız vicdanınız nasıl rahat ederdi nolur yardım edin.

3 CEVAP

Jeffroshum
Jeffroshum

5633

Bebeğim dün sabah melek oldu

suan durumu nasil bilmiyorum ama eger eve gelebilecek gibiyse klinikte birakmayin. ve eger bir ilac tedavisi varsa bence sansini denemelisiniz. her kedinin bunyesi farklidir ve belki iyilesir :( yine de son anlariysa ve gercekten aci cekiyorsa uyutmak da maalesef ki bir secenek. aci cekmesinden iyidir emin olun. eger sevdigi bir seyler varsa ve yiyebiliyorsa onlardan verin ama zorlamayin. bol bol sevin. yalniz kalmasin ve sevildigini son ana kadar hissetsin bence.

basiniz sagolsun :( eminim elinizden geleni yaptiniz ve son ana kadar sevildigini hissetti. emekleriniz icin tesekkurler.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 150 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80620 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR