Kedimle Eğlence Lütfen

Dmldsl123
Dmldsl123

2346 Puan

Kedime yapabileceğim çok kolay oyuncaklar veya onu eğlendirebileceğim şeyler nedir?

7 CEVAP

Hayaletkiz
Hayaletkiz

1994

http://forum.petarkadas.com/kediler-genel/evde-yapabilecegimiz-kedi-oyuncaklari&baslangic=20


https://www.sosyallob.com/kedi-oyuncagi-nasil-yapilir/#


Bir de ben söyleyeyim. Pet şişe kapaklarını delip bir ipe geçirin. İsterseniz arada boşluk olsun diye kapakların arasına da boncuk geçirebilirsiniz. Bunu bir misinaya bağlayın. Misinayı da her hangi bir sopaya sabitleyin.


Yün ipi elinize sarın. Sonra da bağlayıp kesin. Yani ponpon yapın. Bağladığınız kısmı uzun bırakın en azından yarım metre kadar falan. Sonra da onu dondurma çubuğuna bağlayın.


Pinpon topuna bir delik açın. İçine küçük boncuklar katın. Orayı ister bantla ister silikonla kapatın. Ses çıkaran bir topunuz olur.


Kağıdı ve ambalaj kağıdını tam olarak kopmayacak şekilde şeritler halinde kesin. Bütün olan kısmı bağlayın. Onu direk bir sopaya ya da önce misinaya sonra sopaya bağlayın.


Son yazdıklarım denenmemiştir. :)

aleyn
aleyn

113859

bi kağıdı buruşturup top haline getirin ama virgül gibi biraz kuyrugu olsun, halı olmayan bir zemine fırlatın, benimkini epey oyalıyor bu kağıt top bi yerin altına sokana kadar av muamelesi yapıyor.

Ona Parkur hazırlayabilir gezmeye çıkartabilir çıngıraklı oyuncaklar alabilir fare oyunu oynatabilirsiniz (eğer ki ) kediniz yüzmeyi ve suyu seviyorsa yüzmeye götürebilirsiniz vs daha bir sürü aktivite var ben bunları tavsiye ederim iyi eğlenceler :)

Dmldsl123
Dmldsl123

2346

Çok teşekkürler

♥♡♥♥

esma6363
esma6363

2501

Ne yap biliyomusun bende videoda gördüm bi renkli keçeyi küçük balık şeklinde kes iki parça olsun sonra aynı iki parçayı dik bi kısmı açık kalsın onun içine pamuk veya elyaf doldur sonra açık olan yeri dik eğer varsa içine bikaç tane zil de koyabilirsin kediler çok seviyo onu kesin yapmalısın

Dmldsl123
Dmldsl123

2346

Teşekkürler

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 909 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 3 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.977 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR