Söz Dinlemeyen Köpek

Denizipek
Denizipek

227 Puan

Merhabalar iki aylık bir köpeğim var ama hiç söz dinlemiyor. Her siteye baktım ama bir çare bulamadım çünkü bana karşı çıkıyor. Tasmaya alerjisi var o yüzden hafif bir madalya sapı yaktım boynuna. Be zaman hayır desem bana geri havlıyor hatta ısırıyor bile her tarafım yara bere içinde, yardımcı olacak varsa memnun olurum.


3 CEVAP

Boxerlar özgür hayvanlardandır mesela akita inu basenji gibi onları eğitmek çok zordur :( malesef bunun için eğitim kursları oluyor bildiğim kadarıyla isterseniz köpeğinizi oraya gönderebilirsiniz çünkü Boxer ım olmadı ama bilgim var yada size önerim ucunda mama sayesinde onu eğitebilirsiniz

Mama ödülü sayesinde işe yarayabilir bide yavru olduğu için şimdiden eğitim vermek lazım

didemkaranfil
didemkaranfil

2660

Merhaba, iki aylık köpek annesinden yeni ayrılmış demektir. altı aylıktan önce eğitim vermeniz zordur. (sözünüzü anlamazlar, anlasalar da dinlemezler.) Öncelikle kaldığı yeri sevdirmeye çalışın. altı aylık olana kadar ismini, gel ve hayır kelimelerini öğretmekle zaman geçirin. köpeğiniz şu an yavru bile değil bebek. Şiddet uygulayarak eğitim vermeyin. Sizin Japonca konuşan birini anlamadığınız gibi o da sizin kelimelerinizi anlamaz. (toplamda 10-15 kelime öğretebilirsiniz.) Hareket ve ses tonlarınızı anlarlar. ısırması oyun içindir. Canınızın yandığını belirtin. çığlık, ı-ı gibi sesler çıkararak ilgiyi kesin. Daha çabuk çözüm için elinize limon kolonyası sürün. Oynarken direkt temas yerine aranıza bir oyuncak sokun. Tasma için erken.
Yapmasını istemediğiniz bir şey için yüksek sesle hayır deyin, inat ederse -komik bulabilirsiniz- hırlayın. Size karşı havlaması şımarıklıktır, ileride size saygı duymaz, buna izin vermeyin. (havlayınca hırlayın.)
Liderliğinizi kabul ettiğinde köpeğiniz peşinizden ayrılmaz.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1326 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 4 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80202 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR