1 Aydır Kedimin İştahı Yok Yardım

Rosier4
Rosier4

11666 Puan

1 aydır kedim az mama yiyor günlük her zaman yediği gramajı bitirmiyor sonra ki güne kalıyor hep mama değişmedi aynı mama hiç böyle yapmazdı forumda bazı kişilerde aynı olayı yaşamış sanırım sebebi nedir kedim 1.5 yaşında erkek kısır neredeyse bir sene oldu kısırlaştıralı.

8 CEVAP

kj0122
kj0122

1919

Güncel mamayı kaç aydır kullanıyorsunuz? Bazen aynı mamayı sürekli yemekten sıkılıp mama reddi başlayabiliyor yeni atlattık sayılır imkan varsa mama değişikliğine gidilebilir birden geçiş yapmayın eski mamayla karıştırıp eski mamanın miktarını azaltarak zamanla değiştireceksenizde, tuvalet düzeninide takibe alın idrar çıkışı 2 kez dışkılama günde 1 kez olcak şeklinde olmalıdır biz geç fark ettik tavsiyedir gözünüz korkmasın tecrübelerimi paylaşmak istedim.

yaş mama da veriyor musunuz? eğer yaş mama yiyorsa doğal olarak aynı miktarda kuru mama yemeyecektir. belki mamanın çeşidini değiştirebilirsiniz. örneğin, tavuklu yerine balıklı mama tercih edebilirsiniz. farklı bir markaya da geçiş yapabilirsiniz. herhangi bir sağlık problemi yoksa tabi. yine de vete danışın.

Rosier4
Rosier4

11666

Herhangi bir sağlık sorunu veya başka problemimiz yok sadece iştahı yok.Şuan ki mamayı 8 aydır falan kullanıyoruz bu zamana kadar severek yiyordu tüyleri vs yine güzeldi memnunduk ama bir aydır az yiyor dediğiniz gibi olabilir.Ne yapmalıyım somonlu proplan kullanıyoruz çeşitini mi değiştirmeliyim yoksa nd denemek istiyorum yine somonlu tavsiyeniz nedir

Kahve14
Kahve14

236

Şuan mevsim geçişinde fazla tüy döküyorlar ve fazla tüy yutuyorlar bununla alakalı da olabilir. Sadece bir fikir

Tuanaalsk
Tuanaalsk

3499

Mevsim gecisinden dolayı benim kedim de normalinden az yiyor

kj0122
kj0122

1919

Somonlu proplan veya nd denemedik biz kedimiz böbrek hastası olduğu için urinary desteğiyle ilerliyoruz (proplan ve hills denedik urinary kategorisinde) tuz oranı düşük kuru mamalar tercihiniz olsun ufak tavsiye onlar daha sağlıklı oluyor bildiğim kadarıyla arkadaşlarında dediği gibi mevsim geçişindende kaynaklanabilir

eğer proplan kullanıyorsanız seçici kediler için olan delicate çeşidi var. kuzulu ve hindili olarak iki ayrı çeşit var onları tercih edebilirsiniz. ayrıca kısırlaştırılmış versiyonunda da hindili ve alabalıklı tercih edebilirsiniz.

Mia404
Mia404

305

Bence başka bir mama ile deneme yapın belki sıkılmıştır mamada

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 161 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80620 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR