Özel Mamalar?

Sevgi_ylzy
Sevgi_ylzy

1918 Puan

Royal Canin özel mamaları hakında ne düşünüyorsunuz sizce gereklimi? yada ''özel mama'' denmesinin farklı bir sebebi varmı? Şuan acana kulanıyorum goldenımada uygun ama sitede gezerken rastladım bu mamalara ve bilginiz varsa sormak istedim teşekürler.

3 CEVAP

dollfacepersian
dollfacepersian

132611

Benim oğlum İran kedisi ve beyaz bir kedi. RC nin İran kedisi maması var başka bir markanın da beyaz tüylü kediler/köpekler için özel maması var ve hiçbirini kullanmıyorum. Çünkü mama taneleri dışında içerikleri normal mamalardan farklı değil ve bu tür mamalar bana satış politikası gibi geliyor. Oğlum şuan normal kedi maması yiyor ve gayet sağlıklı çok şükür.
Bence özel mamaları sadece alerji, böbrek sorunları,kilo kontrolü gibi sağlık sorunlarında soruna yönelik formüllerini kullanmak gerekli bence. Benim fikrim bu şekilde

Sevgi_ylzy
Sevgi_ylzy

1918

bide yanlış yazmışım özel ırk köpek mamaları olarak geçiyordu sizce kulandığıma devam mı ediyim yada deyiştirsem daha sağlıklımı olur? Bigisi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim.

Sevgi_ylzy
Sevgi_ylzy

1918

cevabınız için teşekürler adeta içime su serptiniz bi an ekranda böyle bir mama çeşidi görünce sadece baka kaldım en iyisi sormaktır diyip sizlere sordum cevabın için çok saol.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 566 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81914 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR